четвер, 23 червня 2016 13:29

Ванни з сіллю підсилюють ефект від засмаги

Ванни з сіллю підсилюють ефект від засмаги

Морська сіль підсилює вироблення меланіну під впливом сонячних променів. Ванни потрібно приймати щодня протягом відпустки.

Для приготування ванни знадобиться: стакан морської солі, склянка молока або столова ложка рослинної олії. Розведіть сіль в молоці кімнатної температури. Додайте літр води. Вилийте суміш у ванну. Якщо приймаєте ванну до засмаги - після процедури змастіть шкіру сонцезахисним засобом. Після засмаги - зволожуючим кремом.

Для бажаного результату треба дотримуватися деяких правил. Температура води не більше 36 ºС. Тривалість процедури - п'ять хвилин. Експрес-ванни приймати двічі на день - до та після засмаги. Перед процедурою використовуйте хлібно-молочний скраб. Це відлущує омертвілі клітини та живить шкіру. Рецепт: м'якуш чорного хліба залийте теплим молоком. Коли хліб розбухне - збийте міксером.

Також раз в тиждень необхідно використовувати соляний скраб. 100 г дрібної солі насипте в скляну банку з кришкою. Влийте 20 мл будь-якої олії. Кілька разів збовтайте. Це розм'якшить кристали солі. Ввечері візьміть невелику кількість скрабу та легко помасажуйте вологу шкіру на ногах і ліктях. Решту маси розподіліть по тілу. Потримайте 5-10 хвилин. Коли кристали стануть крапельками - змийте під душем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр з йодом зміцнює та прискорює ріст нігтів

Зараз ви читаєте новину «Ванни з сіллю підсилюють ефект від засмаги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути