Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2012 14:18

У моді одягати трикотажні гольфи і шкарпетки під босоніжки
8

Фото: ФОТО: kuruza.ua

Цього літа у моді одягати тонкі, трикотажні гольфи та шкарпетки під відкрите взуття на підборах, або танкетці. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла дизайнер Саша Глибіна.

Шкарпетки краще обирати короткі - до щиколотки, гольфи довжиною до коліна. Цей тренд не з простих. Шкарпетки можуть візуально робити ноги коротшими, гольфи товщими. В першу чергу це личить високим дівчатам зі стрункими ногами.

"Трикотажні гольфи, або шкарпетки краще підбирати у тон вашого взуття, це виглядає більш естетично. Найкраще одягати під відкриті босоніжки на підборах. Також можна одягати капронові гольфи, контрастні з взуттям, але краще, коли вони все-таки підібрані у колір", - розповіла дизайнер.

Теплі шкарпетки та гольфи личать до грубого взуття - на масивних танкетках, товстих підборах, до широких ремінців. Під витончене взуття на тонкій шпильці, або з декором з різнокольорових каменів цей елемент гардеробу виглядатиме безглуздо.

"Трикотажні гольфи можна одягати і під закрите взуття - туфлі, але обов'язково на підборах. Під взуття без підборів, або балетки - це виглядатиме не гарно, адже вони призначені для іншого. Під таке взуття краще одягати капронові прозорі шкарпетки", - додала Саша Глибіна.

Обирайте шкарпетки світлих, пастельних відтінків - бежеві, ніжно сірі. Вони личать до взуття зі схожої гами, або на кілька тонів темніше. Таке поєднання кольорів буде безпрограшним варіантом.

"Я думаю це ідеальне рішення, щоб нога не ковзала. Звичайно, шкарпетки потрібно обирати красиві, які продають у магазинах. Якщо взяти хороші не синтетичні шкарпетки, то це навіть краще, ніж ходити з голими ступнями. Влітку ніжки беззахисні, а навколо стільки грибків та інфекцій. Я краще одягну шкарпетки - це захистить мої ноги і дуже стильно", - розповіла Лариса Цупрік з Донецька.

Зараз ви читаєте новину «У моді одягати трикотажні гольфи і шкарпетки під босоніжки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути