вівторок, 28 лютого 2017 12:35

У мережі показали головний весняний тренд макіяжу
8

Фото: my.goodhouse.com.ua

Графічний макіяж став головним трендом весни. Строгі лінії підкреслюють жіночність. Додають образу гранжевості та драматичності. Плавні переходи, округлі форми та світлі ніжні відтінки зараз не в моді. Трендсеттери радять звернути увагу на геометрію, чіткі лінії, кути та чисті насичені кольори.

Домогтися бажаного ефекту можна за допомогою кольорових олівців або тіней. У першому варіанті підводиться верхня та нижня повіка. У вигляді широких ліній, прямокутників або трикутників створюється варіант з тінями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих б'юті-образів з червоної доріжки "Оскар-2017"

Варто зауважити, в такому макіяжі слід стежити, щоб образ не був перевантажений елементами та яскравими відтінками. Графічність має на увазі певну лаконічність та навіть аскетизм.

Зірковий візажист Ліза Елдрідж створила макіяж для вагітної Розі Хантінгтон-Уайтлі. Модель прийшла до фахівця перед тим, як йти на зустріч з подругою. Одягнулася у стилі глем-рок. Елдрідж запропонувала зірці яскравий макіяж з справжнім весняним настроєм.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали головний весняний тренд макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути