вівторок, 27 листопада 2012 08:00

У "Центрі сімейної медицини" лікуються росіяни та німці

 

- До нас у гості приїжджали родичі з Австралії. Дивувалися, що досі вистоюємо черги у поліклініці. У них давним давно практикується сімейна медицина. Спочатку думали, що такі центри є лише у великих містах. Пошукали в інтернеті, натрапили на "Центр сімейної медицини". Я вже ходила до гінеколога, малого водила до педіатра, - розповідає Ніна Остапчук з міста Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

У центрі консультують лікар загальної практики сімейної медицини, кардіолог, гінеколог, ендокринолог, педіатр, алерголог, апітерапевт, гірудотерапевт, гомеопат, травниця Наталя Земна. Діє денний стаціонар. Завершується облаштування стоматології. В лабораторії проводять до двох тисяч досліджень — гормональних, гематологічних, біохімічних. Роблять аналізи на самого збудника хвороби, а не на сліди його діяльності. Визначають збудника на ранній стадії захворювання задовго до появи симптомів. У лабораторії майже всі прилади автоматизовані, що виключає помилку. Результати аналізів пацієнт може дізнатися на нашому сайті через інтернет. В бланку додається трактування аналізу.

-Надаємо якісну медичну допомогу усій сім'ї, - каже директор "Центру сімейної медицини" Оксана Григоренко. - Маємо великий штат фахівців, тому підбираємо найбільш комфортний для пацієнта метод лікування. Є багато хронічних хвороб, які не піддаються лікуванню хімічними препаратами. Або у людини на них алергія. Тоді на допомогу приходять нетрадиційні методи лікування — фітотерапія, гірудотерапія (лікування п'явками), апітерапія (лікування бджолами та продуктами бджільництва). Метод лікування після отримання аналізів призначає лікар. Застосування п'явок надзвичайно корисне при гінекологічних захворюваннях, в урології, при лікуванні безпліддя, порушенні нервової системи, ішемічній хворобі серця, хронічному бронхіті, виразковій хворобі, радикуліті. Щодо фітотерапії, то усі трави, які входять до складу ліків, проходять радіологічний контроль. Деякими з них можна лікувати і новонароджених дітей, і вагітних жінок.

Центр сімейної медицини співпрацює із Буковинським центром репродуктивної медицини. Безплідні пари отримують тут кваліфіковану і всебічну допомогу. Обстежують жінку та чоловіка, призначають суміжне лікування. Штучне запліднення проводять спеціалісти Буковинського центру. Приймає професор Буковинського центру Юзько Олександр Михайлович. За його призначеннями спеціалісти готують жінку до запліднення. Сама процедура проходить у Буковинському центрі.

Центр Сімейної Медицини є першим приватним медичним закладом у Хмельницькій області, який акредитований комісією Міністерства охорони здоров'я України. На лікування сюди приїжджають з усіх регіонів України. Є пацієнти з Росії та Німеччини. При цьому ціни у клініці нижчі за столичні майже удвічі.

Детальнішу інформацію про Центр сімейної медицини можна дізнатися на сайті: www.centrmed.com або за телефонами: (03849) 3 10 98, 3 99 69.

Адреса центру: Хмельницька обл. м. Кам'янець-Подільський, вул. Драгоманова, 14а.

Зараз ви читаєте новину «У "Центрі сімейної медицини" лікуються росіяни та німці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути