вівторок, 27 грудня 2011 08:15

У 2012 році модно буде голитись налисо
5

Брюс Уілліс
Віталій Козловський
Женя Кошовий
Влад Яма
Федір Бондарчук

Наступного року чоловіки активно голитимуться налисо. Такої думки стиліст і перукар Аліна Тімоніна.

"Парадоксально, але найпомітнішою зачіскою у 2012 році буде повна її відсутність, тобто поголена голова, - каже Аліна. - Особливо активно чоловіки голитимуться налисо влітку через спеку. Це буде і модно, і стильно. Личитиме така стрижка чоловікам з гарними очима. Вони стануть ще виразнішими".

Не можна стригтися налисо чоловікам, які мають на голові шрами.

"Налисо бритися тоді недоречно. Шрами кидатимуться в очі. Краще робити модельні зачіски. У чоловічій моді на стрижки дійде до крайнощів — модно буде або бритися налисо, або запускати довге волосся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу-бізнес змушує артистів бути "неодруженими й бездітними"

Стрижка налисо додає чоловікам особливого шарму, акцентує увагу на красивих і правильних рисах обличчя. Чимало жінок вважають поголених чоловіків дуже сексуальними.

"До такої зачіски донині вдавались нечасто. У кожного на те були свої причини. Наприклад, американського актора Брюса Уілліса поголити голову змусила природа. Він з 20 років намагався вилікувати випадання волосся. Лікувався в швейцарській клініці та навіть робив пересадку. Та з роками позбувся комплексів через залисини і став не просто ігнорувати засоби росту волосся. В одному з інтерв'ю заявив, що мужність чоловіка залежить від характеру, а не від того, скільки волосся у нього на голові.

Торік налисо постригся співак Віталій Козловський для зйомок в одному з кліпів. Постійно налисо стрижуться танцівник Влад Яма і актор, учасник "Вечірнього кварталу" Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звєрєва зрадили з лисим

"За свій успіх дякую зачісці, - каже Влад Яма. - Вперше я поголився 2004-го, для виступу зі співачкою Лолітою Мілявською. Друг поголив мене машинкою, яку я позичив у сусідів. Жив тоді у гуртожитку Запорізького університету фізкультури. До того моменту носив довге хвилясте волосся майже до плечей. Нова зачіска мені більше подобається. Тепер голюся регулярно".

Учасник "Вечірнього кварталу" Женя Кошовий вперше поголився 25 травня 2001 року.

"Цю дату запам'ятаю на все життя. Був у нас такий номер: Розенбаум лягає спати, знімає окуляри, вуса… А щоб було смішніше, вирішили поголити мені голову. А потім коли волосся стало відростати, хлопці на мене наїхали: чого це ти не голишся? Давай-давай, країна запам'ятала тебе лисим! Знову поголився налисо, хоча до цього носив модельні зачіски. Що поробиш – мистецтво вимагає жертв".

Зараз ви читаєте новину «У 2012 році модно буде голитись налисо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути