четвер, 20 жовтня 2011 17:49

Тренди осені: ефект мокрого волосся, коси й локони

Тренди осені: ефект мокрого волосся, коси й локони

Цієї осені будуть модними зачіски з ефектом "мокрого волосся". Вони дозволяють створити враження, ніби ви щойно вийшли з моря. Доречними будуть на найвишуканішій вечірці.

"Ефект "мокрого волосся" завжди користувався популярністю. Але цієї осені він переживатиме свій бум. Останнім часом майже всі світові дизайнери виводять на подіум моделей з такими зачісками. Це означає, що "мокре волосся" зараз на піку популярності", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua завідуюча кафедри дизайну Київської академії перукарського мистецтва Аліна Філімонова.

Ефект "мокрого волосся"пасує жінкам з усіма формами обличчя — подовженим, овальним, квадратним. Буде гарно виглядати на волоссі будь-якої довжини. Такі зачіски добре тримаються і створювати їх дуже легко.

"Створення зачіски з ефектом "мокрого волосся" займе не більше 30 хвилин. На волосся слід нанести спеціальний гель і зробити кучері за допомогою насадок на фен. Найлегше всього робити таку зачіску на волоссі, яке в'ється від природи. На мокре волосся слід наносять пінку для укладки і сушать без фену. Така зачіска тримається 2 дні".

Також цього сезону модними залишаються різноманітні коси і розпущене волосся, завите у локони. Популярністю користуватимуться і короткі асиметричні зачіски.

Зараз ви читаєте новину «Тренди осені: ефект мокрого волосся, коси й локони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути