пʼятниця, 07 жовтня 2016 13:12

Шість прикладів зіркових зачісок "на висоті"
6

Пучки, "гульки" та "пончики" завжди є актуальними. Висока зачіска підкреслює овал обличчя та шию. Додає образу жіночності та сексуальності. Дивіться 10 кращих укладок зірок. які можуть стати прикладом для наслідування - дивись і вчись.

Пучок-джгут як у Кім Кардашьян

Ефектна зачіска для тих, кому довжина волосся дозволяє згорнути їх в тугий джгут та закріпити невидимками на потилиці. Стежте за тим, аби зачесати волосся ідеально гладко. Варто враховувати, що такий пучок має на увазі бездоганний стан шкіри обличчя та ідеальні брови.

Автор: cosmo.ru
 

Об'ємний пучок як у Емі Адамс

Об'ємну укладку, як у акторки Емі Адамс, легко можна повторити вдома. Знадобиться всього три аксесуара: великий "пончик", шпильки та гумка. Зробіть кінський хвіст та просмикніть його через "пончик". Рівномірно розправте пасма та закріпіть шпильками.

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стиліст створив метод визначення, яка стрижка буде до лиця

Загорнута коса як у Джіджі Хадід

Зробіть кінський хвіст та заплетіть волосся в косу. Трохи розправте пасма, щоб додати об'єму. Оберніть навколо гумки. Джіджі Хадід постійно носить такий пучок у поєднанні з нюдовим макіяжем та сяючою шкірою.

Автор: cosmo.ru
 

Пишний пучок як у Сальми Хайєк

Така зачіска створюється за допомогою плойки. Волосся спочатку потрібно завити та злегка начесати. Потім хаотично зібрати в пучок. Останній штрих — гумка та шпильки.

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки ввели новий тренд фарбування волосся

Пучок відмінниці як у Джесіки Альби

Для такої зачіски волосся потрібно спочатку гладко зачесати, потім сформувати пучок, випустивши попередньо одне тонке пасмо. Оберніть нею "кульку" волосся та закріпіть невидимкою.

Автор: cosmo.ru
 
Косички як у Рити Ори

Недбалі косички по всій голові — ідеальний варіант для зухвалих дівчат та хуліганських образів. Зовсім не обов'язково робити плетіння акуратним. Головне - закріпіть пучок на висоті.

Автор: cosmo.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Шість прикладів зіркових зачісок "на висоті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути