Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2016 13:56

Секрети краси Кайлі Міноуг після перемоги над раком

Автор: bestin.ua
 

Австралійській співачці Кайлі Міноуг 47 років. Вона поборола рак грудей та повернулася на сцену. Завдяки правилам догляду за собою, жінка знову чудово виглядає.

Здоровий спосіб життя

Співачка не сидить на дієтах. Вона підтримує режим правильного харчування. Прийом їжі в однаковий час, мінімум цукру, алкоголю та мучного. Кайлі п'є багато води та займається спортом - гольф, катання на сноуборді. Також вона часто бігає та відвідує тренажерний зал.

Відмова від штучної краси

Кайлі Міноуг неодноразово зізнавалася у використанні ін'єкцій ботоксу. Після операції вона повністю відмовилася від подібних процедур. Перейшла на антивікову косметику та апаратну косметологію.

Захист від ультрафіолету

Кожного разу перед виходом з дому, зірка змащує обличчя та відкриті частини тіла. Сонцезахисний крем з максимальним рівнем захисту. Це її спосіб вберегти шкіру від передчасного старіння. Жінка надає перевагу автозагарам.

Догляд за волоссям

Через хіміотерапію Кайлі Міноуг втратила все волосся. Зараз вона щоденно використовує лавандову олію. Наносити засіб треба перед сном. Жінка стверджує, що олія здатна позбавити від лупи, посічених кінчиків, зробити волосся гладкими та блискучими.

Вибір косметики

Австралійка обирає тональну основу з ефектом зволоження. Макіяж очей робить в золотисто-коричневих кольорах. Образ доповнює чорною підводкою. Губи вона фарбує помадами блідо-рожевого відтінку, поверх прозорого бальзаму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних продуктів для шкіри та нігтів

Зараз ви читаєте новину «Секрети краси Кайлі Міноуг після перемоги над раком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути