Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 17:42

Рюкзаки у вигляді кросівок беруть у закордонні поїздки
9

Фото: Фото: Світлана Корженко

Джинсові рюкзаки та сумки купують для закордонних поїздок. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла власниця швейної фірми "Джинсова фантазія" Анжеліка Юркевич.

"Джинсові рюкзаки найчастіше купують люди, які люблять бути в центрі уваги, прагнуть нових знайомств і вражень. Дуже часто їх купують люди, які збираються в поїздку за кордон. Яскрава сумка допомагає її власнику звернути на себе увагу і завести нові знайомства", - сказала вона.

"Така сумка говорить про неординарність людини і почуття смаку. Особливо це стосується сумок і рюкзаків із незвичним дизайном", - додала Анжеліка Юріївна.

На виставці "Хенд-мейд", яка пройшла у Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній, жінка показувала близько 50 моделей рюкзаків, жіночих сумочок і сумок для ноутбуків. Найчастіше відвідувачі зупинялися біля рюкзаків у вигляді кросівок. Вони пошиті з джинсової тканини в комбінації з жовтими та червоними вставками. Зверху прикрашені товстими шнурками.

"Це хіт продажів. Їх купують, бо вони привертають увагу з першого погляду. Їх можна сміливо носити в школу чи брати з собою на вечірку. Власника чи власницю такого неординарного рюкзака обов'язково помітять у будь-якій тусовці", - розповіла Анжеліка Юріївна.

"Цікаво, що такі моделі обирає не лише молодь, а й люди старшого віку. Недавно такий рюкзак купив для себе чоловік років 45-ти. Казав, що з цим рюкзаком повертається у часи своєї молодості. На виставку також привезли рюкзаки у вигляді собачки-такси. Їх розібрали в перший же день", - додала вона.

На виставці рюкзаки продавали по 300-350 грн. За день розійшлися близько 20 моделей.

"Крім цікавого дизайну, наші вироби ще і функціональні. Шиємо їх чималими, щоб були місткими. До того ж, під джинсовою тканиною є водонепроникна підкладка. Такий рюкзак не промокне навіть під час зливи", - розповіла власниця фірми.

Зараз ви читаєте новину «Рюкзаки у вигляді кросівок беруть у закордонні поїздки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути