середа, 29 червня 2016 17:29

П'ять всесвітньо відомих моделей з нестандартною зовнішністю
5

Незважаючи на невідповідність стандартам краси, ці дівчати змогли стати всесвітньо відомими моделями.

Кейсі Леглер

Чоловікоподібна Кейсі з великими вилицями - перша в світі жінка, з якою дизайнери вважають за краще працювати як з чоловіком. У минулому Кейсі серйозно займалася плаванням та баскетболом. Вперше як модель її помітили в агентстві Ford. Дівчині запропонували роботу в якості манекенника. Сьогодні Кейсі є обличчям бренду AllSaints. Вона пристрасно захоплена татуюваннями та мріє зіграти агента 007.

Автор: pink.ua
 

Деніз Бідо

"Велика дівчина" з Пуерто-Ріко всього за кілька років кар'єри стала однією з найбільш популярних моделей категорії plus size. Модель відмовляється від ретуші. На її знімках можна побачити розтяжки та целюліт на жіночому тілі. Найвідоміша рекламна кампанія Деніз була відзнята спільно з брендом купальників SwimsuitsForAll. На фото взагалі немає фотошопу. Своєю місією модель вважає боротьбу зі стереотипами: "Моє завдання - донести до жінок усього світу, що немає правильної та неправильної краси. Любіть себе та будьте собою".

Автор: pink.ua
 

Шантель Браун-Янг

У моделі Шантель Браун-Янг було важке дитинство. Її обзивали "коровою", "плямою", "зеброю". Дівчина народилася в Канаді. В п'ять років сім'я переїхали до Каліфорнії. Офіційно захворювання Шантель називається вітіліго. Це порушення пігментації шкіри. Воно не лікується та не маскується. У 18 років дівчина пройшла кастинг-шоу "America's Next Top Model". Після цього до неї прийшов успіх. З тих пір модель стала обличчям багатьох рекламних кампаній.

Автор: pink.ua
 

Кармен Делль Орефайс

Ця жінка довела, що краса непідвладна часу. Кармен працює моделлю з п'ятнадцяти років. Вона стверджує, що нічим іншим на життя не заробляла. Зараз їй 84 роки. На рахунку найстаршої моделі світу - обкладинка Vogue, численні зйомки в Harper's Bazaar, участь в показах Dior, Hermes, Missoni, Donna Karan та Moschino. За її словами, секрет її краси - регулярний секс та смачна їжа.

Автор: pink.ua
 

Джеймі Брюер

Незважаючи на синдром Дауна, Джеймі з десяти років відвідувала гурток акторської майстерності. Періодично вона отримувала другорядні ролі. Пізніше в її житті з'явився серіал "Американська історія жахів". Завдяки ньому Брюер стала відома всій Америці. Сьогодні дівчина пробує себе у ролі моделі на показах дизайнера Керрі Хаммер.

Автор: pink.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 ідеалів краси різних народностей

Зараз ви читаєте новину «П'ять всесвітньо відомих моделей з нестандартною зовнішністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути