понеділок, 06 лютого 2017 16:51

П'ять нових косметичних трендів з Азії

Головними трендсеттером в сфері краси є фахівці з Кореї. Азіатські б'юті-блогери на своїх сторінках вже публікують новини про нові тренди.

1. Замість "макіяжу без макіяжу" - ставка на яскраву декоративну косметику та продукти, які одночасно доглядають та вирівнюють тон шкіри. На азіатському ринку вже багато зволожуючих кушонів. Це тональний засіб, що об'єднує властивості тонального крему, пудри та BB-крему.

Автор: glamour.ru
 

2. Тканинні глиняні маски. Це тонкі аркуші, просочені глиняним складом. За 20-30 хвилин ефективно очищають шкіру та насичують корисними речовинами. Маски не потрібно змивати.

3. Нові текстури - дуже легкі, майже як вода. Вчені встановили, що повітряні текстури працюють більш ефективно, ніж щільні. Виробники почали створювати креми та сироватки, що нагадують воду або пінку.

Автор: allofmakeup.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди макіяжу 2017: яскравий та нюд

4. Відсутність ароматизаторів. Чим менше допоміжних речовин, тим ефективніше засіб. У цьому впевнені азіатські дерматологи та виробники косметики. Більшість нових засобів не мають запаху.

5. Багатоступінчастий догляд за волоссям. На Сході жінки рідко обмежуються шампунем та бальзамом. Стандартний догляд включає ще й мінімум три сироватки, нанесені по черзі або на різні ділянки. Деякі бренди вже почали випускати готові набори, що складаються з декількох продуктів різної дії.

Візажисти та б'юті-блогери створили новий тренд — макіяж на тілі. Віяння швидко шириться у соцмережах та набирає шаленої популярності.

Фахівці з краси створюють малюнки закритих або відкритих очей та брів. На основу наносять тіні. Кінцевим штрихом є густі вії.

Зараз ви читаєте новину «П'ять нових косметичних трендів з Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути