середа, 12 травня 2021 17:00

Прості правила догляду забезпечать активний ріст густого волосся

Прості правила догляду забезпечать активний ріст густого волосся
Можна також придумати, як в домашніх умовах створити засоби для росту і густоти волосся. Фото: pixabay

Серйозні хвороби, вік і стрес можуть спричинити випадіння волосся.

Утім, можна домогтися того, щоб воно росло й було густим не лише влітку, як це переважно буває, розповіла нутриціологиня Анна Соболєва в Instagram.

Експертка порадила, як зробити волосся довгим і здоровим. За її словами, у цьому випадку треба зосередитися на організмі загалом, а не лише його частині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власниця рекордно довгого волосся обрізала його

Найперше, варто підсилити мікроциркуляцію в шкірі голови. Адже менший приплив крові до шкіри означає меншу кількість кисню й поживних речовин до волосяних фолікулів. А отже, менший ріст волосся, як дослідили раніше.

Треба робити масаж голови й використовувати водночас ефірні олії. Не треба забувати й про вітаміни для волосся. Дефіцит рибофлавіну, біотину, фолієвої кислоти й вітаміну В12 безпосередньо впливає на випадіння волосся.

Можна також придумати, як в домашніх умовах створити засоби для росту й густоти волосся. Наприклад, маска один - два рази на тиждень. Можна так само використовувати домашні маски з яйця, меду й олій (конопляна, лавандова, ладан). Вони зволожують і підвищують еластичність шкіри.

Укладаючи волосся, варто рідше робити це феном. Можна використовувати ніжні зав'язки й затискачі для волосся, заплітати волосся й вільно зав'язувати кінчики.

Випадіння волосся є однією з тих проблем, яка дошкуляє найбільше. І під час зміни сезонів загострюється. Причин цьому є багато, а на них своєю чергою також впливають певні чинники. Є кілька причин випадіння волосся й прояву цього. Одна з них - гормональний фон.

Зараз ви читаєте новину «Прості правила догляду забезпечать активний ріст густого волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути