понеділок, 16 травня 2016 15:35

Природні брови з ефектом димки - поради стиліста
5

Фото: Instagram

Головним акцентом залишаються широкі та рівні брови. По формі — максимально натуральні. Про це Gazeta.uaGazeta.ua розказала київський технолог-стиліст — майстер Оксана Назарчук.

"Занадто темні кольори брів вже вийшли з моди. "Брови-нитки" та татуажні брови також вважаються несмаком, - розповідає Оксана. - Актуальним став "ефект димки" - початок брів не має бути чітким та рівним. Якщо ви підфарбовуєте брови - намагайтеся робити їх природніми. Колір — відповідає натуральному відтінку волосся, у блондинок — корінню волосся.

Зараз фарбують брови спеціальною фарбою або хною. Барвники діляться на два типи: ті, що забарвлюють лише волосини або ті, що забарвлюють шкіру - створюється ефект брів нафарбованим олівцем".

Корекція та моделювання брів займає 30-60 хвилин. Фарба на волосинах тримається 4-5 тижнів. На шкірі індивідуально — 3-10 днів. Залежить від типу шкіри — на жирній тримається менше. Кількість пілінгів та догляд за шкірою теж впливає на фарбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губи-омбре зроблять образ спокусливим

Зараз ви читаєте новину «Природні брови з ефектом димки - поради стиліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути