понеділок, 20 травня 2013 13:08

Під довгим сарафаном приховують нерівні ноги

"Як минулі два літа всі шаленіли від довгих спідниць, так тепер жінки млітимуть за довгими сарафанами", - каже столичний стиліст Андрій Крикота.

Довгі сарафани називає найжіночнішим вбранням на весну і літу.

"Довгий сарафан не сковує рухів, - говорить Андрій. - Особливо гарно виглядають моделі, пошиті з легких тканин яскравих кольорів. Дівчата самі повинні визначитися з довжиною, яка їм подобається і найбільше пасує. Комусь більше пасують до коліна, дехто віддає перевагу найдовшим фасонам - до п'ят. Під такими сукнями раджу жінкам приховувати товсті чи нерівні ноги. Стрункі треба виставляти на показ".

Стиліст не рекомендує купувати сарафани з поліестеру і віскози.

"Жінки часто спокушаються на сукні і сарафани зі штучних тканин, бо вони, наприклад, дешевші, ніж шовкові чи лляні, та й виглядають завжди яскравіше. Малюнок на штучних волокнах виглядає більш насиченим. Але у спеку в такому сарафані тіло задихатиметься. Від поту не врятує жоден антиперспирант".

За словами Андрія, для тіла у спеку натуральні матеріали набагато приємніші.

"У сарафанах зручно ходити на роботу в офіс, їхати відпочивати на море. Він чи не найкраще підійде для романтичного побачення, прогулянки по набережній, поїздок за місто. Найкраще для спекотного дня підійде білий сарафан. Цей колір відштовхує сонячні промені і тепло. Особливо комфортно у такому почуватимуться вагітні жінки і ті, що недавно народили дитину".

За спостереженням столичного стиліста, кияни більше віддають перевагу сарафанам з квітковими принтами і в тонку смужку, з етнічними та геометричними орнаментами.

"Жінки часто обирають моделі з глибокими декольте, вирізами і мереживними вставками на спині. Серед кольорів найбільшою популярністю користуються білий, синій, помаранчевий і бірюзовий. Талію на сарафані підкреслюють за допомогою пояса. Найчастіше роблять завишену. Ця тенеднеція зберігається і у вечірніх, і у весільних сукнях. Завищена талія - ідеальний варіант для пишнотілих жінок".

З аксесуарів сарафани радить доповнювати браслетами, бусами і капелюхами. Із взуття - віддавати перевагу босоніжкам на платформі чи тонких шпильках, сандалям і балеткам.

Зараз ви читаєте новину «Під довгим сарафаном приховують нерівні ноги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути