середа, 17 березня 2021 14:52

Патчі для очей рекомендують наносити обережно

Патчі для очей рекомендують наносити обережно
Патчі також зволожують та збагачують шкіру поживними речовинами, розгладжують її перед нанесенням макіяжу. Фото: pixabay

Патчі під очі останнім часом набули широкої популярності в догляді за шкірою.

Вони бувають різного розміру, складу та типу, пише Lenta.ua

Патчі ефективно борються з мішками, потемнінням і дрібними мімічними зморшками, розгладжують шкіру, роблять її еластичнішою. Серед них є з глибоким очищенням, що допомагають очистити закупорені пори без виснажливої процедури розпарювання. Використовують їх і для лікувальних цілей, що містять бактерицидний триклозан або саліцилову кислоту для дезінфекції та підсушування запальної ділянки шкіри, видалення надлишкової кількості жиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обрати косметику

Патчі також зволожують і збагачують шкіру поживними речовинами, розгладжують її перед нанесенням макіяжу. Також ці косметичні засоби мають безліч інших корисних властивостей на шкіру.

Використовуючи патчі, радять спочатку очистити шкіру, зробити легкий масаж для посилення кровотоку. Потім приліпити патчі на підготовлену зону, попередньо розігрівши або змочивши водою відповідно до інструкції. Витримати час, рекомендований виробником косметичного засобу, зняти патчі в тій же послідовності, в якій вони наносилися на обличчя. Легко помасажувати шкіру для посилення ефекту.

Обережно їх треба наклеювати на зону поблизу очей. Слід залишити відстань мінімум 2 мм до слизової, щоб не нашкодити очам.

Горохова маска для обличчя в домашніх умовах має лікувально-косметичні властивості через багатий хімічний склад. Її унікальність у тому, що підійде для будь-якого типу шкіри і буде діяти саме так, як необхідно кожному з них.

Зараз ви читаєте новину «Патчі для очей рекомендують наносити обережно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути