пʼятниця, 26 березня 2021 12:00

Олія з броколі полегшує розчісування волосся і дає блиск

Олія з броколі полегшує розчісування волосся і дає блиск
Для олії характерний пригладжуючий ефект, щоб формувати невеликі локони і кучері. Фото: pixabay

Хімічний силікон може замінити олія насіння броколі.

Вона є джерелом природного блиску і м'якості волосся, надає йому гладкість при дотику, не обтяжуючи та не заважаючи дихати, розповіли в Instagram-акаунті "Народні рецепти краси".

Для олії характерний пригладжувальний ефект, щоб формувати невеликі локони й кучері. Також волосся легше розчісуватиметься і не плутатиметься. Воно збагатиться вітамінами, а шкіра отримає живлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Темний шоколад і попелястий блонд: трендові варіанти фарбування

Косметологи замінюють звичні реп'яхову, оливкову, кокосову олії нектаром броколі, додають у шампуні, маски й бальзами.

Якщо робити маску вдома, то правильний її склад відновить волосся по всій довжині, зробить його еластичним, м'яким і блискучим, перешкоджає його ламкості та січенню, надійно захистить від негативних зовнішніх факторів.

Для цього необхідно 2 ст. л. жирної сметани кімнатної температури, 1 ст. л. меду, 1 яєчний жовток, 1 ч. л. олії насіння броколі, 10 крапель вітаміну Е.

Усі компоненти з'єднати, перемішати до однорідного стану. Маску нанести перед миттям голови на сухі корені та по всій довжині волосся, утеплити голову, витримати 1 год., змити маску теплою водою, помити голову звичним для вас способом.

Використовувати її слід 1 раз на тиждень і аж до 10 процедур.

У процесі фарбування і мелірування волосся вдома часто припускаються помилок. Через це волосся псується, або результат фарбування негарний і неякісний. Однією з помилок є те, що не роблять пробного фарбування, яке необхідне, щоб перевірити, чи немає алергії на фарбу. Слід трохи розчину нанести на невелику ділянку шкіри на внутрішньому згині ліктя на 45 хв., а потім змити і поспостерігати протягом декількох днів. Також треба спробувати, щоб переконатися, що пасує колір.

Зараз ви читаєте новину «Олія з броколі полегшує розчісування волосся і дає блиск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути