четвер, 24 вересня 2020 23:46

Назвали добавки, які забезпечать молодість шкіри

Назвали добавки, які забезпечать молодість шкіри
Щоб шкіра зберігала молодість, треба пити добавки. Фото: pixabay

Покращити стан і пружність шкіри можна за допомогою харчових добавок, але важливо знати, яких і як правильно їх вживати.

Про головних помічників в боротьбі за молодість шкіри розповіла дієтологиня Ганна Єлькіна на сторінці в Instagram.

Також вона розповіла про особливості вживання засобів. Однією з таких добавок є колаген. Його пити варто, тільки якщо немає проблем з ШКТ і засвоєнням білка, інакше колаген не допоможе. Вибирати варто ГІДРОЛІЗОВАНИЙ КОЛАГЕН 1 і 3 типу. Результат буде через 1-3 місяці. Другий тип колагену хороший, якщо проблема зі зв'язками або хрящами. Дуже добре поєднувати колаген з прийомом мінералів або з магнієм і колоїдним мінералом.Колаген буває рибний, рослинний і тваринний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили способи догляду за шиєю, руками і декольте

Ще одна добавка - кремній. Його можна постійно пити для профілактики в рекомендованих на упаковці дозах. Кремній - це частина структури колагену - еластину. При його дефіциті у нас розвиваються грижі, карієс, остеопороз. До того ж, з роками ми активно втрачаємо кремній, тому чим ми старші, тим більше потребуємо в ньому. Синтез того самого колагену залежить саме від кремнію: він надає нашій шкірі міцність і еластичність. При дефіциті соляної кислоти в шлунку, кремній буде з працею засвоюватися.
Отримати ми його можемо з дикого рису, польового хвоща, бамбука.

Сірка також є частиною сполучної тканини і має протизапальний ефект. До складу сірки входять амінокислоти, такі як метіонін і цистеїн. Крем з сіркою можна використовувати після операції, вона буде стимулювати загоєння і допоможе вам зменшити шрами. Пити слід довго: до 5-6 місяців. Може викликати метеоризм, тоді треба зменшити дозування.

Природне сяйво шкіри є модним вже декілька сезонів. Щоб мати блиск і здорову шкіру, потрібно дещо змінити у рутині догляду за шкірою. Щоб зробити шкіру сяючою, змініть креми на гелі із легкою текстурою. Для чутливої та жирної шкіри у T-зоні не можна використовувати "важкі" креми, бо вони провокують прориви та сухість. Тому обирайте гелеві засоби для зволоження на безмасляній основі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали добавки, які забезпечать молодість шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути