четвер, 08 березня 2012 17:01

Навесні носитимуть рукавиці з велюру і леопардові берети
22

Фото: фото надане стилістом Мариною ОЛЬХОВСЬКОЮ

Весна пора яскрава і примхлива, тому потребує і вимагає яскравих аксесуарів. Так вважає стиліст Марина Ольховська. Радить зупинити свою увагу на шарфах, рукавичках, капелюшках, беретах, сумочках і парасольках.

Шарф може бути плетеним або шовковим.

"Щоб навесні виглядати стильною, варто носити шарф. Він і зігріє у прохолодні весняні дні, і доповнить образ. Шарфик може бути плетеним або шовковим. Модними у цьому сезоні будуть сірий, коричневий, синій та фіолетовий кольори. Не прогадає модниця, яка обере яскраві відтінки. Обирати можна як однотонні, так і різнокольорові, оздоблені малюнками і принтами".

Рукавички варто обирати з оксамиту або велюру. Завжди у моді – шкіряні.

Капелюшок раджу купувати того ж кольору і текстури, що й рукавички. Або ж навпаки він може відрізнятися на тон або півтону.

"Берет уже декілька років є модним аксесуаром. У цьому сезоні виграшно дивитимуться берети з леопардовими принтами та в'Язані крючком".

Сумку обирати варто практичну і зручну.

"При виборі сумочки головне не розгубитися. У магазинах аксесуарів кількість сумочок настільки велика, що очі розбігаються – від гладких і лакованих шкіряних до текстилю, велюру і замші. До сумки варто підбирати аксесуари в тон і колір. Модними будуть сірі і сині кольори".

Парасолька уже давно входить до списку аксесуарів у європейок – особливо у британок і француженок.

"До вибору цього аксесуару варто підійти серйозно. Його доведеться носити із собою дуже часто. Жінці треба добре подумати, як цей аксесуар виглядатиме. Можна обрати класичну парасольку-тростинку, виготовлену зі сталі. Якщо любите функціональні речі, тоді обирайте маленьку складану парасольку середніх розмірів. Така може поміститися як у сумочці, так і у шухляді на роботі".

Зараз ви читаєте новину «Навесні носитимуть рукавиці з велюру і леопардові берети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути