Ексклюзиви
середа, 23 листопада 2011 14:42

Намисто зі зміїної шкіри поєднують із срібними прикрасами
14

Фото: фото надане Ольгою Гуцал

Під персні на пальцях варто обирати колір манікюру. Під діаманти – білий, бежевий і рожевий, під рубіни – червоний і вишневий, під смарагди — зеленим, чорний, білий і прозорий. Так радить Ольга Гуцал, власниця ювелірних салонів "Абрикос" у Києві.

"Не бійтеся носити дорогі прикраси вдень. Під повсякденний одяг вибирайте великі прикраси з напівдорогоцінного каміння. Кардиган або футболку підкреслять намисто з природних матеріалів - дерева, зміїної шкіри, онікса. Їх можна поєднувати з прикрасами зі срібла, а також один з одним. Дерев'яні і шкіряні прикраси ідеально підійдуть до джинсів і майки".

Під діловий одяг бізнес-вумен варто обирати литі прикраси з золота ідеальної форми.

"Великі кільця підкреслюють рішучість своєї господині, її самодостатність і свободу. Не варто увішувати всі пальці кільцями, це ознака відсутності смаку. Бажано щоб кількість перснів на вашій руці було не більше двох. Можна поєднувати два метала між собою. Наприклад, жовте і біле золото, як в одному виробі, так і у двох. Не носіть срібні прикраси разом із золотими навіть якщо вони у вас не на одній руці. Не одягайте перстень на рукавичку – це виглядає вульгарно".

При підборі кілець треба орієнтуватися на форму і довжину кисті і пальців.

"Вибирати весільні каблучки молодятам краще разом. Їх доведеться носити постійно, тому вони повинні підходити до будь-якого одягу. Золоті і платинові - найкращий варіант. Вони довговічні і практичні. Чим вища проба золота, тим вище його вміст у сплаві. Зараз модно гравірувати обручки на внутрішній стороні. Частіше наносять ім'я чоловіка або дружини і дату весілля. У моді — гладкі і широкі обручки".

Приміряти золоті прикраси краще у денний час при природному освітленні.

"При виборі розміру велике значення має час року, і навіть час доби. Влітку пальці дещо товщі, ніж взимку. Зранку і під вечір кільце сидить більш щільно, ніж вдень. Тоді найлегше помилитися з розміром. Якщо вдень кільце сидить ідеально, значить це і є потрібний розмір".

Перстень не повинен здавлювати палець. З часом пальці набрякають, стають ширшими. Не забувайте про це, коли купуєте кільця з камінням. Наявність каменя може ускладнити процедуру зменшення чи збільшення розміру кільця

 

Жінкам з короткими пальцями не можна носити широкі каблучки

Стиліст Тетяна Волицька рекомендує підбирати каблучки до форми рук.

1. Жінкам у віці підійдуть великі кільця з великими каменями, вони відволікають увагу від немолодої шкіри рук.

2. Маленькі колечка личать дівчатам. Вони притягують погляд до руки, підкреслюють молодість шкіри.

3. На довгих витончених пальцях добре виглядають практично всі колечка.

4. Якщо пальці короткі і пухкі, краще відмовитися від широких перснів з великим круглим камінням. Візуально подовжить кисть кільце вертикального або асиметричного дизайну, з трикутними мотивами.

5. Якщо долоня незграбна, краще вибрати кільце з м'якими і закругленими елементами.

 

Зараз ви читаєте новину «Намисто зі зміїної шкіри поєднують із срібними прикрасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути