вівторок, 13 листопада 2012 11:41

На зимові весілля наречені купують сукні-суфле
8

Фото: Фото надані Катериною Горбачевською

На сайтах столичних весільних салонів ціни на весільні сукні від 3 до 80 тис. грн. Більшість салонів пропонують сезонні знижки.

"У кінці листопада почнеться піст. Хто має весілля цього року, сукню собі уже купив. А на наступний рік наречені ще не поспішають вибирати наряди. Чекають, що навесні буде нове надходження, прийде нова колекція, - розповідає продавець-консультант весільного салону Катерина Горбачевська. - Я раджу купувати плаття у листопаді-грудні. Зекономите кілька тисяч завдяки знижкам та акціям. Та й вибір зараз той, що треба. Влітку було стільки весіль, що до примірочної у черзі стояли по 3-4 клієнтки. А кожна дівчина, поки знайде своє плаття, повинна переміряти хоча б зо п'ять".

Продавець каже, що ціна на весільне вбрання залежить не тільки від імені дизайнера і фасону, але і від тканини сукні і прикрас на ній.

"Сьогодні в моді весільні сукні в мінімалістичному стилі. Не вітаються стрази, металеві прикраси і об'ємні квіти з тканини. Для нарядів сучасних наречених немає заборон і перепон. Сьогодні популярні наряди під старовину з вишуканим мереживом і довгим шлейфом. Довжину плаття нареченої вибирають будь-яку: від міні до максі. Цього літа дівчата залюбки купували вкорочені плаття зі шлейфом. Вони виглядають дуже сексуально. Їх варто вдягати нареченим зі стрункими ногами. До сукні радимо купувати мереживні панчішки і туфлі на високих підборах".

Показує буклети з весільними сукнями на весну-літо 2013 року. Найдешевші – плаття у "грецькому стилі" - по 3-8 тис. грн. Дорожче коштують пишні та з "А-силуетом".

"На зимові весілля наречені купують пишні плаття, так звані сукні-суфле, які нагадують повітряне бізе або збиті вершки. Такі були популярні у Європі ще два роки тому. До такої сукні не треба жодних прикрас – ні перлів, ні каміння. Наряд захоплює своїми пишними воланами і закрученими тканинними хвилями. Таке плаття шикарно виглядає навіть без дорогих кольє та браслетів", - говорить консультант Катерина.

Плаття без корсетів і тугих зав'язок пропонує вагітним нареченим.

"Плаття призначене для наречених при надії: не має корсету і тугих шнурків, які можуть нашкодити майбутній дитині. Вбрання зшите з білосніжного атласу з кількома шарами прозорого шифону зверху. У вбранні немає нічого зайвого, тільки легка прикраса з вишивки і стрази по лінії ліфу".

У більшості моделей відсутні рукави. До кожної сукні пропонують по 2-3 фасони фати.

"Кольє і сережки наречена вибирає під образ в цілому. Але в цьому випадку головне не перестаратися. Прикраси потрібно вибирати ніжні, без гострих кутів. Кажуть, це допоможе уникнути сварок в сімейному житті. Не радимо одягати сережки та намисто з перлів. За повір'ям, перли можуть принести подружжю сльози. Діадему теж одягати не обов'язково. Зачіску можна прикрасити живими квітами або маленькими шпильками".

Популярні рукавички з відкритими пальцями або просто від зап'ястя. Панчохи для весільного наряду найчастіше вибирають білого або тілесного кольору. Взуття здебільшого купують біле, бежеве і ніжно-рожеве.

 

Зараз ви читаєте новину «На зимові весілля наречені купують сукні-суфле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути