середа, 09 лютого 2022 08:48

Модні кольори гель-лаків у 2022 році

Модні кольори гель-лаків у 2022 році
Всі природні відтінки гель-лаків можна використовувати для різної довжини нігтів

За новинками нейл-дизайну стежать ті, хто хоче завжди виглядати стильно та сучасно. Мода існує не тільки для гардеробу та зачісок, а й у манікюрі. Майстри нейл-дизайну невпинно дивують нас креативними ідеями, які неможливо було б реалізувати без використання гель-лаків. З їхньою допомогою нігті дівчини, а отже, і руки виглядають доглянутими. Такі засоби довго зберігають манікюр у привабливому стані, а різноманітність видів та легке застосування дозволяють змінювати свій образ у будь-який момент. Розповімо, які кольори та ідеї в манікюрі все ще актуальні і що буде на піку моди в цьому році.

Тренди манікюру у 2022 році

Сучасне оформлення базується на доглянутості нігтьових пластин та їх здоровому стані. В іншому немає жодних обмежень, можна експериментувати і з формою, і з кольором. Триває мода на хром і металік, це означає, що блискуче покриття різних кольорів прикрашатиме нігтики дівчат. На зміну відтінкам зеленого приходить синій електрик. До речі, повертається в моду квадратна форма пластини, "котяче око" з багатшими відтінками та манікюр із 90-х з короткими темно-червоними нігтиками.

На піку моди французький манікюр, але він видозмінився, і кінчики не повинні бути білими. Їх можна зробити чорними з різкими лініями, а основний колір нігтя – м'яким пастельним. Або кінчики виконати барвистими, а решту пластини – у відтінку, що поєднується з попереднім за колірною шкалою. До речі, такі "усмішки" не повинні бути одного кольору, цього року можна нафарбувати всі пальці різними кольорами. До зовсім нового явища відносять літерні наклейки та символи. Вони можуть складатися в назву улюбленого дизайнерського бренду або будь-яке слово, що виражає ваш настрій.

Наймодніші відтінки та комбінації

Один із примітних трендів – використання кількох лаків з однієї колекції під настрій. Можна нанести один колір сьогодні, а завтра зверху нафарбувати іншим, якщо це підкреслить вашу індивідуальність. Немає обмежень у відтінках – різні кольори для кожного пальця цілком реально. Фахівці нейл-арту представляють різні палітри на весну-літо та осінь-зиму. У першому випадку це бірюза, фіалковий, лавандовий, пісочний та пастельно-оранжевий. А з вересня відтінки зміняться у темний бік – бордо, шоколад, темно-синій.

Ось якими покриттями варто запастись на цей рік:

• гель-лаки зі світловідбиваючими блискітками, які чудові і для педикюру;
• класичні білі та рожеві відтінки;
• матові текстури відтінку nude, зокрема фініш для манікюру з матовим ефектом;
• блискучі лаки з блискітками різних розмірів та форм;
• ніжні тони – персикові, м'ятні, бузкові, бірюзові. Їх можна використовувати самостійно або поєднувати з складнішими;
• лаки, що залишають красиві сліди розводів фарби.

Не забуваємо про блискучі прикраси - гліттери, декоративні камені, паєтки, кристали. Вони дуже актуальні. Те саме стосується наклейок, але акценти зміщуються у бік символів і літер.

До універсальних варіантів, які не бояться мінливої моди, відносять червоний, білий, чорний, бежевий, сірий, молочний кольори. Всі природні відтінки можна використовувати для різної довжини нігтів, вони підходять для будь-якого жіночого образу.

Джерело: сайт lillyshop.pro

Зараз ви читаєте новину «Модні кольори гель-лаків у 2022 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути