пʼятниця, 17 червня 2016 13:02

Маски з суниці усувають веснянки та пігментні плями

 

Суниця не тільки корисна для всього організму. Вона також застосовується в косметичних цілях для приготуванні засобів по догляду за шкірою. Наприклад, можна готувати маски для обличчя. Вони очищають та зволожують шкіру. Ягоди суниці здатні усувати веснянки та пігментні плями. Маски з суниці підходять для жирної та сухої шкіри обличчя.

Маска з суниці для зрілої шкіри. 8-10 свіжих ягід розтерти та накласти на очищене обличчя. Через 10 хвилин вмитися настоєм рожевих пелюсток - це підсилить ефект.

Маска з суниці зі сметаною для сухої шкіри. 3-4 ягоди розім'яти в кашку. Додати по чайній ложці сметани та меду. Нанести суміш на 20 хвилин на очищену шкіру обличчя та шиї. Знімати ватним диском, змоченим у теплій воді.

Маска з суниці для очищення жирної шкіри. Приготувати суміш з добре збитого в піну яєчного білка та двох столових ложок м'якоті суниці у співвідношенні одного до одного. Маску нанести на 15-20 хвилин. Змивати теплою водою. Для жирної шкірі з розширеними порами додати до суміші чайну ложку соку лимона чи грейпфрута.

Маска з суниці від веснянок. Ягоди розтерти в кашу. Накласти на обличчя та шию на 15-20 хвилин. Змивати спочатку теплою, а потім холодною водою. Маска добре відбілює шкіру. Рекомендується для видалення пігментних плям, веснянок, вугрів. Також засіб пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність, запобігає утворенню зморшок.

Маска з суниці для пружності шкіри. До чверті склянки м'якоті суничних ягід додати чайну ложку борошна. Добре перемішати. Покрити сумішшю обличчя. Перед процедурою слід добре вмитися з милом. Змастити шкіру жирним кремом. Тримати маску протягом 10-15 хв. Видалити суміш за допомогою ватного диска. В кінці нанести жирний крем для обличчя.

Нагадаємо, перед застосуванням маски з суниці необхідно переконатися у відсутності алергічних реакцій на ягоду. Нанесіть сік ягоди на ліктьовий згин. Оцініть стан епідермісу через 10 хвилин. Якщо організм реагує спокійно, то маска з суниці принесе тільки позитивний ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маски з полуниці для моментального ефекту

Зараз ви читаєте новину «Маски з суниці усувають веснянки та пігментні плями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути