Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2024 22:30

Манікюр на перше вересня для старшокласниць: п'ять модних варіантів
15

Фото: Pinterest

Батьки, вчителі та учні починають готуватися до нового навчального сезону завчасно. Купують новий одяг, канцтовари та наводять красу. Манікюр не є виключенням, адже більшість старшокласниць регулярно відвідують нейл-майстрів, експериментують з відтінками та формою нігтів.

Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять стильних ідей манікюру на кожен день, які не привертатимуть надмірної уваги.

Френч

Дизайн, який підходить для коротких і довгих нігтів. Малюйте білі смужки на кінчиках, поєднуючи їх з молочною, ніжно-рожевою або світло-коричневою базою. Відвідучи школу, варто відмовитися від яскравих принтів і надмірної кількості стразів.

Автор: Pinterest
 

Нюд

Вічна класика, яка не набридає і не привертає увагу оточуючих. Бежеві відтінки вдало підкреслюють форму нігтів, прикрас і візуально подовжують пальці. Якщо не любите однотонний манікюр - виділіть один ніготь не яскравим принтом або маленькими камінцями.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягнути в спеку: п'ять тканин, які не парять і не притягують сонце

Ніжно-рожевий

Легкий відтінок, який ідеально підходить для школи. Доповнюйте його золотими або сріблястими смужками на одному чи двох нігтях. Це додасть шарму й підкреслить індивідуальність.

Автор: Pinterest
 

Лавандовий

Трендовий колір поточного року, який активно використовують світові знаменитості. Стильний вигляд матиме дизайн у формі квітки, зірки чи сердечка на кінчику безіменного нігтя.

Автор: Pinterest
 

М'ятний

Свіжий відтінок, який вдало підійде для початку осені й шкільних занять. Він легко поєднується з повсякденними елементами гардеробу й додає стилю елегантності.

Автор: Pinterest
 

Французький манікюр - це вічна класика, яка підходить для будь-яких образів та подій. Він може мати безліч варіантів, залежно від вашого бажання та стилю. Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять основних видів френчу.

Зараз ви читаєте новину «Манікюр на перше вересня для старшокласниць: п'ять модних варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути