Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2021 13:17

Майстри показали ідеї мінімалістичного манікюру
7

На піку популярності дедалі нові тенденції в манікюрі. Проте елегантна лаконічність і стриманість ніколи не вийдуть із моди.

Сім естетичних ідей модного манікюру зі стриманим дизайном показав журнал Cosmopolitan.

Осіння естетика - це пастельні відтінки. Щоб манікюр був лаконічним, можна міксувати різні кольори. Але важливо не перестаратися з кількістю відтінків.

Елегантна геометрія. Вишукані тонкі лінії на естетичному рожевому або бежевому тлі мають стильний вигляд. Прекрасний варіант, щоб створити гіпнотичний ефект на нігтях кількома штрихами.

Чорно-білі нігті - безпрограшний варіант на всі випадки життя. Можна покрити нігті чорним або білим лаком. Проте стильним варіантом будуть крихітні горошинки в дизайні манікюру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анімалістичний принт: показали 10 стильних ідей манікюру

Кава з молоком - френч у тілесних відтінках. Кольорова палітра цього манікюру базується на кремовому, молочному, відтінках кави й гарячого шоколаду.

Білосніжна абстракція. Любительки лаконічності обирають абстрактний дизайн у монохромному білому виконанні. Ефектним такий манікюр буде на довгих нігтях.

Голі нігті - доглянута нігтьова пластина із прозорим лаком або взагалі без покриття. Трендом цієї осені одностайно визнали натуральність.

Свято, яке завжди з тобою. Голі нігті із прозорим лаком можна оздобити спеціальними кристалами для дизайну. Стильно й стримано водночас.

Осіння естетика в манікюрі.
Фото: @betina_goldstein
Голі нігті.
Чорно-білі нігті.
Елегентна геометрія.
Білосніжна абстракція.

У списку трендового манікюру завжди залишиться класичний принт - клітинка. Такий дизайн нігтів стильний, свіжий і красивий. 10 трендових ідей картатого манікюру показав журнал Cosmopolitan.

Зараз ви читаєте новину «Майстри показали ідеї мінімалістичного манікюру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути