вівторок, 18 жовтня 2011 09:26

Лариса Кадочникова робить маски із домашнього сиру

Лариса Кадочникова робить маски із домашнього сиру

Актриса Лариса Кадочникова кожного ранку робить маски із домашнього сиру і сметани. Це дозволяє зберегти шкіру у прекрасному стані і уникнути походів до косметолога.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Беру базарний сир і таку ж сметану. Змішую до однорідної маси. Туди обов'язково додаю кілька краплинок оливкової олії. Можна також крапнути трохи лимонного соку, шипшинового сиропу або вбити один жовток з перепелиного яйця. На обличчі таку маску тримаю 20 хвилин. Потім змиваю теплою водою і наношу зволожувальний крем", - розповіла вона.

"Такі маски роблю кожного дня вже 35 років. Така проста процедура допомагає шкірі зберігати гарний вигляд. Кажуть, цим рецептом користувалася навіть англійська королева", - додала 74-річна Лариса Кадочникова.

Сир актриса порадила купувати лише на базарах.

"Магазинний сир для такої маски не підійде. Ефект буде лише від домашнього сиру. Подивіться на жінок, які торгують молочною продукцією. В них шкіра ніжна, гладенька, має ніжний колір і рум'янець", - зауважила вона.

Також Лариса Валентинівна розповіла, що інколи протирає обличчя льодом із квітами бузку.

"Весною закладаю квіти бузку у формочки, заливаю водою і ставлю в морозилку. Вранці мащу цими кубиками обличчя, руки і ноги. Лід дозволяє тримати шкіру в тонусі, а квіти освіжають", - наголосила актриса.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Кадочникова робить маски із домашнього сиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути