пʼятниця, 07 жовтня 2011 12:14

80 % українок перестають стежити за собою після весілля

 

Українські жінки стежать за собою тільки заради того, аби сподобатися чоловікові. Такого висновку дійшли київські соціологи. У серпні вони опитали 200 тис. українців.

"В опитування брали участь чоловіки і жінки. Його проводила мережа косметичних салонів та магазинів по всіх обласних центрах, - каже один з організаторів акції, косметолог Костянтин Рогоза. – За результатами анкет і опитувань, після заміжжя 80 % жінок менше уваги приділяють своїй зовнішності".

Як зауважує косметолог, причин на це багато.

"Найчастіше усі прикриваються нестачею часу та грошей. У сім'ях з'являються діти. Жінка забуває про себе, дбаючи про чоловіка і дітей – постійно проводить час на кухні, прибирає у квартирі, іноді паралельно ще підробляє на дому", - пояснює Костянтин.

Але, на думку косметолога, жінки просто перестають дбати про себе.

"Багато жінок після того, як виходять заміж, перестають за собою стежити – це факт.

Це ж саме стосується дівчат, які довго зустрічаються з хлопцями чи живуть у цивільному шлюбі. Яких би причин вони не вишукували, просто лінуються робити манікюр чи нову зачіску, все частіше не користуються косметикою.

Коли шоколадно-букетний період у стосунках закінчується, жінки розслабляються і перестають слідкувати за зовнішністю: набирають зайву вагу, не підрізають січені кінчики, не знімають макіяж, коли лягають спати, не роблять маски для обличчя, а це сприяє появі зморшок.

Чоловік завойований, тому жінка втрачає інтерес подобатися йому. А потім плаче, що він дивиться на молодших та доглянутіших жінок. Про себе треба дбати завжди, не залежно від віку, статусу чи зайнятості".

Зараз ви читаєте новину «80 % українок перестають стежити за собою після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути