субота, 09 червня 2012 16:36

Кремнієву воду п'ють, аби гарно виглядати

Кремнієву воду п'ють, аби гарно виглядати
Кремнієва вода лікує шлунок і помагає від тиску. Фото: kremniy.info

Уманчанин Валерій Пилипенко у свої 70 років чудово почувається. Розповідає, що регулярно вживає кремнієву воду.

"Років з десять тому здоров'я почало здавати, – розповів чоловік. – Я все життя слюсарем пропрацював, воно на старості й почало давати. Здулися вени на ногах, почав скакати тиск, лікарі знайшли гастрит".

Замість того, аби лікуватися, чоловік вирішив почитати книги з народної медицини. Знайомі дали буклет про кремнієву воду, вирішив спробувати. У три трилітрові банки чоловік набирає звичайну водопровідну воду. У кожну вкидає по два шматочки кременю на 10 – 20 грамів. Така вода має настоюватися тиждень. Тоді вона очищується і має цілющі властивості.

"Щодня після того, як вода настоялася тиждень, з баку можна брати по дві склянки, але стільки ж треба й доливати. Кремнієва вода від того своїх властивостей не втрачає, – каже Пилипенко. – Замінюю воду лише коли на дні з'являється білий осад. Тоді промиваю і шматки кремнію, і банку, і заливаю знову на тиждень".

Кремнієву воду п'ють без обмежень. Вона помічна при хворобах шлунку, нормалізує тиск, рятує від каменів у сечовому міхурі, нормалізує обмін речовин. Також такою водою добре полоскати горло, промивати очі, вмивати шкіру.

"Дуже корисно пити таку воду молодим жінкам, котрі хочуть гарно виглядати, – радить Пилипенко. – Через нестачу кремнію в організмі і волосся стає ламким, і шкіра сухою, і нігті ламаються. Хтось купує засоби для укріплення, але все те малопомічне. Бо проблему треба вирішувати зсередини. У мене обидві онучки п'ють таку воду. За два місяці і стан шкіри покращився, і нігті не ламаються, і волосся стало краще".

Зараз ви читаєте новину «Кремнієву воду п'ють, аби гарно виглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути