пʼятниця, 16 грудня 2011 14:55

Кілограм ківі подовжує життя на місяць

Кілограм ківі подовжує життя на місяць

З'їдаючи кілограм ківі, ви тим самим подовжуєте собі життя на один місяць. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський дієтолог Владислав Карпенко.

"Під час споживання ківі в людському організмі виділяється ендорфін — гормон задоволення. Він покращує емоційний стан, нормалізує тиск, позитивно впливає на діяльність нирок і травної системи. Все це має вплив на тривалість життя. За моїми підрахунками кілограм ківі може продовжити життя на один місяць", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фейхоа піднімає настрій не гірше шоколаду

"Ківі — фрукт, який містить мінімум калорій і максимум корисних речовин. В ньому є органічні кислоти, пектини, калій, магній, залізо, фосфор і величезний набір вітамінів. За кількістю вітаміну С ківі випереджає апельсини. Така кількість цього вітаміну підвищує імунітеті захищає організм від інфекцій", - додав Владислав Карпенко.

Також він розповів, що ківі корисний і для зовнішнього застосування.

"Ківі прекрасно очищує нашу шкіру, насичує її цілим комплексом вітамінів. Жінкам будь-якого віку підійде маска з перемелених плодів. В неї можна додати ще оливкову олію чи яєчний жовток. На обличчі її слід тримати 15 хвилин. Потім змити теплою водою. Ківі стимулює вироблення колагену, цим самим бореться зі зморшками і підтягує шкіру. Така маска зробить шкіру пружною і еластичною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка мусить спати на дві години довше за чоловіка

"Ківі можна використовувати і для догляду за волоссям. Один фрукт слід змішати з половинкою банана і одним жовтком. На волоссі тримати 20 хвилин. Така процедура прискорить ріст волосся і захистить від сивини. Її слід робити раз на тиждень", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Кілограм ківі подовжує життя на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути