Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 11:58

Капелюх у вигляді тістечка пасуватиме до джинсів

Автор: фото: martaholod.com
 

Дизайнерка головних уборів Марта Холод радить не боятися носити широкополі шляпи і хустки.

"В нинішньому сезоні вони наймодніші. Але всім своїм клієнтам я раджу орієнтуватися на свої зовнішні дані. Не кожній жінці підійдуть широкополі шапки. Якщо вона маленького росту, то їй краще обрати капелюх, поля якого не будуть виходити за ширину плеч. Якщо кругле обличчя, то шапка має прикривати частину лоба. Непогано, якщо по її діагоналі будуть якісь прикраси. Коли довгий ніс, то на шапці мають бути нависаючі деталі. Щодо хусток, то зараз досить модно їх зав'язувати. Це такий собі образ матрьошки", - наголошує дизайнерка.

Однак капелюх пасує не до всього вбрання.

"Якщо на вечірці дрес-код - капелюх, то не варто одягати будь-який, що є в гардеробі. Краще вже взагалі не одягати. Сучасна молодь усе частіше поєднує капелюшки із джинсами. Часи ж змінюються. Це можливо, лише треба обрати убор, що пасуватиме до цього випадку. Із джинсами можна одягати жартівливі капелюхи у вигляді тістечка або корзинки з вишнями, наприклад", - зауважує Марта.

Дизайнерка досить часто шиє капелюхи для телеведучої Каті Осадчої.

"Я пошила Каті капелюх на кінні перегони, що проходили в Британії. Він був у вигляді яхти із українським прапором. Я хотіла, щоб люди, які не знають цього прапора, поцікавилися, з якої він країни. Потім цей капелюх назвали найсміливішим", - похвалилася дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «Капелюх у вигляді тістечка пасуватиме до джинсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути