вівторок, 03 січня 2012 17:15

Як уберегтись від зайвих кілограмів під час свят

Як уберегтись від зайвих кілограмів під час свят

Новорічне свято закінчилось. Але попереду ще одне коло різдвяних вихідних, а отже і гостин. Як без ризиків для здоров'я і фігури пережити застілля, коореспонденту Gazeta.ua розповіла 32-річна Ніна Лубченко із Києва.

"Перед тим як йти в гості, обов'язково їм вдома, щоб не переїсти Це чи не єдиний спосіб вберегтися від зайвих кіло".

Напередодні Ніна п'є багато води і їсть легенький суп.

"У гостях давно звикла не накидатися на нові страви з м'яса та риби, та салати з майонезом. Неважливо , що вони "супер" і зроблені із дорогих продуктів. Організму від того гірше. Чим простіші страви, чим менше в них приправ та інгредієнтів, тим краще. Шукаю легенькі салатики, заправлені оливкової олією. Якщо таких нема, починаю трапезу із фруктів. П'ю тільки негазовану воду чи соки. Із спиртного – ідеально вживати сухе вино, а як його нема – можна будь-який алкогольний напій, але розвожу його водою без газу чи соком. Золото правило, щоб не об'їстися – їсти повільно. Цілий вечір попереду. Куди поспішати?"

Пані Ніна зауважує, що не можна їсти стоячи. Сидячи менше влазить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб стати худішою, треба щодня стояти голою перед дзеркалом

"Якщо вже дуже хочеться чогось жирненького, їм трохи , але потім заїдаю це все скибкою лимона. Лимонний сік розщеплює жири. Ідеально з калорійними стравами їсти зелень. Ніколи не накладаю на тарілку купу усього. З'їла ложечку однієї страви, можна покласти ложечку іншої. Ясно, що в цей вечір ніяких картоплі та хліба. Вони погано поєднуються з м'ясом. Привчила себе їсти його з капустою.

На десерт, якщо вже нема сил терпіти, з'їдаю шматочок торта ,але верхній шар крему згортаю на тарілку. Точно не поправишся від желе. Якщо вже господиня наполягає на шматку її фірмового торта, беру з собою. Поласую уранці. Тоді калорії швидше спалюються", -- підсумувала пані Ніна.

"Я люблю танцювати. І коли в перервах вдається півгодини пострибати, радію, що ніякий жир на талії в мене ніде не зачепиться".

Зараз ви читаєте новину «Як уберегтись від зайвих кілограмів під час свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути