вівторок, 18 травня 2021 15:01

Ідеальні сніданки для тих, хто на дієті

Ідеальні сніданки для тих, хто на дієті
Ідеально підходять для сніданку темні каші, наприклад, гречка, вівсянка, але відмовлятися від пшеничної каші теж не варто. Фото: pixabay

Тим, хто худне, не можна пропускати сніданок.

Є варіант ідеальної страви після пробудження, пише hellomagazine.

Основою у дієт є саме здорове харчування. Воно не лише допомагає худнути, але й дає енергію організму. Зазвичай під час дієт людина їсть багато зранку, середню порцію вдень, і найменшу - увечері. Цей спосіб дасть організму достатньо часу для перетравлення і створить природний дефіцит калорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисне насіння чіа

Згідно з основними правилами схуднення, кожне вживання їжі впродовж дня потрібно зменшувати. Крім клітковини у раціоні сніданку мають бути свіжі фрукти або овочі. Треба додати цільнозерновий хліб чи вівсянку. Здорові вуглеводи забезпечують організм достатньою кількістю енергії для життя й занять спортом. Білок дасть змогу залишатися ситими надовго і підтримувати організм під час регулярних тренувань.

Кашу вважають найкориснішою на сніданок. Ця страва є джерелом складних вуглеводів і клітковини, містить багато необхідних для організму мікроелементів. Ідеально підходять для сніданку темні каші, наприклад: гречка, вівсянка. Але відмовлятися від пшеничної каші теж не варто.

Яйця - це швидко, смачно, поживно й легко. Майже ідеальний сніданок. Додавши до яєчні або вареного яйця овочі, буде ще поживніше.

Від серцево-судинних захворювань можна захиститися, якщо їсти одне яйце на день. Результати новітніх досліджень підтвердили цей факт. Яйця в раціоні зменшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, ішемічної хвороби серця, геморагічного та ішемічного інсультів.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальні сніданки для тих, хто на дієті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути