четвер, 12 січня 2012 14:41

Ефект підтяжки обличчя зберігається до десяти років
5

Через підтяжки обличчя у Демі Мур помітно змінився розріз очей
Подейкують, пластичні хірурги допомогли зберегти форму не лише акторам, як наприклад Софії Ротару
і Таїсії Повалій
А й політикам...

Підтяжку обличчя бажано робити тим, кому вже є 45 років. Про це розповідає вінницький пластичний хірург Вігєн Товмасян.

"Людина на 10–15 років молодшає. Буде їй 60, а виглядатиме на 40 років. Найчастіше жінки хочуть підтягнути верхні повіки. Хоча багатьом пацієнтам не варто робити пластичні операції. У них гарні форми" — зауважує хірург.

У жінок із віком з'являється комплекс, що чоловіки не звертають на них уваги.

"Їм хочеться бути гарними. Пластичні операції не важкі, але мають багато нюансів, на відміну від мікрохірургічних втручань. Це пересадка сухожилля, нервів, корекція кісток. Якщо не знати деталі, операція буде зроблена невдало. Багато пацієнтів звертаються на переробку. Мав одну пацієнтку. Її невдало оперували в Нью-Йорку. Залишилися рубці. То другу спробу підтяжки обличчя зробила в нашій клініці" — продовжує лікар.

Жінці зробили кругову підтяжку обличчя та верхніх повік. Таку операцію роблять під загальним наркозом. Вона триває від 3 до 5 год.

"Спочатку ми обколюємо обличчя спеціальним розчином, щоб оперувати безкровно. Шкіру відшаровуємо від нижніх тканин до кута очей, носа, рота й повністю від підшкірних м'язів шиї, — розповідає керівник багатопрофільної клініки Вігєн Товмасян. — Потім шкіру підтягуємо й обточуємо те, що непотрібно. У непомітних місцях накладаємо підшкірний шов. Зверху — асептичний пластир" — пояснює Товмасян.

Лікар оперує під мелодію народного армянського інструмента дудук. Каже, ця музика допомагає пацієнтам розслабитися. Вони згадують найкращі моменти життя.

Обличчя після операції по підтяжці обличчя формується протягом двох місяців. Ефект зберігається вісім-десять років при правильному догляді за шкірою.

Зараз ви читаєте новину «Ефект підтяжки обличчя зберігається до десяти років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути