четвер, 24 червня 2021 14:15

Ефективні вправи, щоб схуднути в ногах

Ефективні вправи, щоб схуднути в ногах
Кардіовправи - це також хороший спосіб , щоб схуднути. Фото: pixabay

Зайвий жир на гомілках і стегнах, як і на животі чи руках, виникає через велику кількість калорій, що споживає людина.

Якщо отримувати їх більше, ніж споживати, то надлишок енергії накопичується у вигляді жиру, який може залишатися на стегнах, пише Fitness Blender.

Тому варто замислитись над тим, як зменшити кількість калорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркове схуднення: хто позбувся зайвої ваги до пляжного сезону

Кардіовправи - це також хороший спосіб схуднути. Треба тренуватись інтенсивно, бо що швидше і важче це буде, то більше калорій спалиться за короткий час.

До цих вправ слід додати й інші. Наприклад, присідання - найшвидший та найбезпечніший спосіб підтягнути сідниці та ноги. Така вправа спалює багато калорій через великі групи м'язів, на які вона впливає.

Випади допоможуть схуднути сідницям та стегнам. Вони залучають декілька груп м'язів і завдяки таким результатам стають однією з найважливіших вправ для нижньої частини тіла.

Ходьба - те, що допоможе привести стегна в тонус і зміцнити сідниці. Якщо пройтись дорогою, яка розташована під нахилом, це допоможе спалити більше калорій, ніж ходьба по рівній поверхні.

Для схуднення також рекомендують зафіксувати дієту. Деякі продукти містять менше калорій, що допоможе при дієті з дефіцитом калорій, наприклад, цілісні зерна, такі як коричневий рис і цільнозерновий хліб. Білок, який може включати боби, горіхи, насіння, нежирне м'ясо та яйця. Оливкова чи горіхова олія.

Дієта повинна також обмежувати десерти з високим вмістом цукру та фастфуд.

У завершальному літньому сезоні однією з найефективніших дієт для схуднення є кавунова. Цей продукт має мало калорій - у 100 г м'якоті міститься приблизно 25-45 ккал. Кавун корисний для гіпертоніків. Але його не варто багато їсти жінкам, схильним до гіпотонії, які худнуть. Так вони зменшують калорійність раціону.

Зараз ви читаєте новину «Ефективні вправи, щоб схуднути в ногах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути