четвер, 06 лютого 2014 09:30

До дня Валентина жінки роблять патріотичний манікюр і парафінотерапію
8

Фото: фото: надані Анною Пащенко

Анна Пащенко робить манікюр 5 років. За тиждень до Дня Валентина має по 5-6 клієнтів на день.

"Спочатку працювала у салоні. Але від коли пішла в декрет, приймаю клієнтів вдома, - говорить Анна. – Взимку манікюр роблять найчастіше до свят – перед Новим роком і Днем Валентина. Наступним урожайним для манікюрниць місяцем стане березень. Напередодні Жіночого дня і протягом усього березня жінки приводитимуть нігті в порядок, бо скидають рукавиці".

Напередодні Дня Валентина почастішали замовлення на подвійний французький манікюр, виконаний у вигляді веселки.

"Дехто експериментувати з кольорами не любить, тому віддає перевагу улюбленому бежевому чи білому, іноді просять викласти стразами сердечко чи першу літеру імені коханого. Зараз у моді короткі нігті. Нарощують рідше, ніж влітку, щоб рукавиці було зручно одягати. Але французький манікюр з моди не виходить. Цікаво дивляться руки, на яких один чи два нігті пофарбовані в інший колір".

З грудня все частіше замовляють "патріотичний" жовто-синій манікюр.

"Від початку Євромайдану і після подій на Грушевського у Києві дівчата просять малювати нігті червоно-чорним і жовто-синім кольорами. Дехто замовляє намалювати герб. Я такий манікюр називаю патріотичним".

Рекомендує перед тим, як робити манікюр, пройти парафінотерапію.

"Така процедура чудово зволожує і живить шкіру рук. Серед клієнток користується популярністю покриття нігтів шелаком. Це гель-лак, який рекомендую жінкам з тонкими і ламкими нігтями. Він дозволяє відростити свої нігті, замість того щоб нарощувати і кожні три тижні ходити на корекцію".

Рідше замовляють акваріумний та 3Д дизайн, який був популярний влітку торік.

"Зараз багато фірм ввело дрес-код не тільки на одяг робітників, але й на їхній манікюр. Визиваючі довгі нігті, оздоблені стразами, аплікаціями, намистом, фольгою та ліпленням з акрилу, зараз не всюди підійдуть. Хоча акваріумний дизайн можна використовувати і на короткі нігті без надмірного оздоблення. Його переваги у тому, що такий манікюр може виглядати бездоганно цілий місяць, а перехід від натурального нігтя до штучного залишається практично непомітним".

Зараз ви читаєте новину «До дня Валентина жінки роблять патріотичний манікюр і парафінотерапію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути