понеділок, 14 червня 2021 09:00

Дешево, швидко, ефективно: три дієти, які найкраще підходять для літа

Дешево, швидко, ефективно: три дієти, які найкраще підходять для літа
Дієта має стати першим кроком до здорового харчування. Фото: pixabay

Основа будь-якого схуднення – це правильне та корисне харчування.

З приходом літа багатьом хочеться схуднути максимально швидко, щоб одягнути модний купальник і привезти з моря привабливі фото.

Gazeta.ua зібрала добірку трьох простих та бюджетних дієт, які допоможуть у цьому. Не варто також забувати, що схуднувши та припинивши дотримуватись дієти, не можна налягати на фастфуд та нездорову їжу. У такому разі зайві кілограми повернуться. Дієта має стати першим кроком до здорового харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альтернативи майонезу: чим заправляти салати влітку

1.Кисломолочна дієта. Полягає в тому, щоб протягом трьох днів їсти молочні продукти жирністю 2-5% від трьох до семи разів на день. Порція має бути 100-150 г. Наступні три дні - несолодкі фрукти і ягоди - до 1,5-2 кг в день. Потім ще три дні кисломолочне меню. Таким чином, за дев'ять днів можна скинути від 4 до 6 кг. Оскільки триває сезон фруктів, то і коштуватиме таке харчування недорого.

2. Гречана дієта – одна з найпопулярніших. Хоч гречка і не надто дешевий продукт, але при варінні має здатність розбухати. Тому однієї пачки має вистачити на всю дієту. Треба їсти п'ять-сім разів на день маленькими порціями варену крупу без солі. Можна додавати тушковані овочі Пити воду і зелений чай, а перекушувати сухофруктами. Скільки часу дотримуватись дієти, кожен має визначити за відчуттями. Мінімальний термін - три дні, максимальний - два тижні. За цей час можна скинути до 10 кг.

3.Картопляна дієта – те, що треба в сезон молодої картоплі. 1 кг звареної картоплі треба розділити на шість порцій і їсти протягом дня. Можна приправити зеленню, прянощами, лимонним соком. Перекусити можна огірком, помідором чи морквою. Останній раз треба поїсти за 3 год. до сну. Тривати така дієта має від трьох днів до двох тижнів. Можна схуднути на 3-5 кг.

Фахівці рекомендують при будь-якій дієті не забувати про фізичну активність. Навіть якщо немає можливості ходити в спортзал, завжди можна збільшити тривалість піших прогулянок.

Експерти вивчають те, як впливає на організм людини рідка дієта. Проблема в тому, що рідини не дають організму необхідних вітамінів, білків, жирів та інших компонентів. Нові дослідження показали: якщо пити сік три дні, то можна схуднути.

Зараз ви читаєте новину «Дешево, швидко, ефективно: три дієти, які найкраще підходять для літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути