вівторок, 15 листопада 2011 11:45

Через молодий місяць можна захворіти на грип

Через молодий місяць можна захворіти на грип

Як тільки на небі з'являється новий місяць, не знаю, що зі мною робиться, — на редакційну пошту Gazeta.ua пише вінничанка Світлана Володимирівна. — Усе тіло болить, аж плакати хочеться. Постійно підхоплюю грип або якусь вірусну інфекцію. Навіть на боткіна захворіла, коли на небі був молодий місяць. Мало того, на молодий місяць мене підтопили сусіди, начальник мало не скоротив з роботи, посварилася з найкращою подругою, минулої зими впала і вивихнула руку. Може,мій організм не сприймає цю фазу місяця?".

Лист читачки коментує столичний астролог Ольга Пащенко.

"Кров, лімфа, гормони, мозок "керуються" природними процесами. Хочемо ми цього чи ні, але від фази місяця залежить наше самопочуття. Через фази місяця відбуваються приливи чи відливи у морях і океанах. Людина на 70–90 відсотків складається з води, тож у її організмі теж відбуваються закономірні зміни, пов'язані з місяцем. Організм стає ослаблений, знижується імунітет. Можна навіть захворіти на грип або ОРВі".

Людина стає психологічно напруженою, роздратованою, агресивною. Через це ставлення інших людей може здаватися недоброзичливим.

"Ваші проблеми на роботі цілком очевидні. Людина з недугою стає непрацездатною, у неї уповільнюються реакції. Справлятися зі своїми обов'язками у цей період стає неможливо. Не можна сваритися на молодий місяць, бо це провокує розлучення та відчуження".

Новий місяць — найкращий період, аби позбутися шкідливих звичок.

"Якщо почнете боротьбу з курінням, алкоголізмом, зайвою вагою і протримаєтеся до наступного молодика — досягнете помітного результату".

Зараз ви читаєте новину «Через молодий місяць можна захворіти на грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути