пʼятниця, 25 червня 2021 16:00

Без смаженого й солодкого: як харчуватися у спеку

Без смаженого й солодкого: як харчуватися у спеку
В спеку треба більше слідкувати за способом харчування. Фото: pixabay

Під час літньої спеки варто звернути увагу на раціон.

Він має бути ранково-вечірній, розповіла дієтологиня Оксана Скиталінська в ефірі "Громадського радіо".

За її словами, це означає снідати й вечеряти тоді, коли немає спеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека не перешкода любощам: як займатися сексом за високих температур

"Це може бути ранній сніданок або глибокий післяобід, коли немає сильної спеки. Коли ми пітніємо, то втрачаємо багато поживних речовин. Тому треба робити акцент на продукти, які містять багато калію. І бажано вилучити всю смажену їжу й солодощі", — каже дієтологиня.

Пізні обіди шкодять організму та вроді. Якщо пропустити обід взагалі, то в крові знизиться цукор і людина буде роздратованою. Зазвичай, якщо людина не їсть удень, то надолужує це ввечері, через що потім гладшає. Тому важливо ситно й збалансовано пообідати.

Зараз ви читаєте новину «Без смаженого й солодкого: як харчуватися у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути