Під час літньої спеки варто звернути увагу на раціон.
Він має бути ранково-вечірній, розповіла дієтологиня Оксана Скиталінська в ефірі "Громадського радіо".
За її словами, це означає снідати й вечеряти тоді, коли немає спеки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека не перешкода любощам: як займатися сексом за високих температур
"Це може бути ранній сніданок або глибокий післяобід, коли немає сильної спеки. Коли ми пітніємо, то втрачаємо багато поживних речовин. Тому треба робити акцент на продукти, які містять багато калію. І бажано вилучити всю смажену їжу й солодощі", — каже дієтологиня.
Пізні обіди шкодять організму та вроді. Якщо пропустити обід взагалі, то в крові знизиться цукор і людина буде роздратованою. Зазвичай, якщо людина не їсть удень, то надолужує це ввечері, через що потім гладшає. Тому важливо ситно й збалансовано пообідати.
Коментарі