Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2020 13:58

Без проведення конкурсу: обрали "Міс Україна Всесвіт-2020"
6

Володарку звання "Міс Україна Всесвіт-2020" цьогоріч обрали без проведення традиційного конкурсу.

Рішенням глави конкурсу Анни Філімонової титул передали "I Віцеміс Україна Всесвіт-2019", киянці Єлизаветі Ястремській, повідомили представники оргкомітету.

"Провівши консультації з нашими партнерами із Miss Universe (США), ми прийняли єдине правильне рішення цьогоріч - відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі", - йдеться у офіційній заяві.

27-річна Ястремська торік здобула перемогу в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019. А 2021-го представить Україну в Америці, тож минулорічна переможниця Анастасія Суббота передала корону наступниці.

Фото: tabloid.pravda.com.ua

Ястремська є власницею бренду вечірніх суконь, активно займається спортом, а також володіє англійською, французькою і вивчає німецьку. Красуня народилася в багатодітній родині. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Управління персоналом і маркетинг". Потім закінчила школу телеведучих, працювала моделлю і встигла побувати на сторінках кількох відомих журналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карантин минув недарма" - "Міс Україна Всесвіт-2014" чекає первістка

Модель родом з України, яка проживає в американському Маямі, 32-річна Олеся Стефанко показала, як виглядає її фігура. Фото в купальнику опублікувала в Instagram.

Володарка титулу "Міс Україна Всесвіт-2011" 2 місяці тому народила первістка. Задля повернення стрункої фігури, зірка активно займалася спортом і дотримувалася режиму.

Зараз ви читаєте новину «Без проведення конкурсу: обрали "Міс Україна Всесвіт-2020"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути