пʼятниця, 25 листопада 2016 16:05

Алессандра Амбросіо розповіла, як готується до показу білизни Victoria's Secret

35-річна бразильська модель Алессандра Амбросіо зараз активно готується до грандіозного фешн-шоу Victoria's Secret. Над її фігурою працює зірковий фітнес-тренер Трейсі Андерсон.

"Залишилося менше місяця до шоу та я вже почала працювати з Трейсі. Мені дуже подобається її підхід до фітнесу. В її програмі багато танцювальних рухів, багато підйомів, роботи над сідницями та багато кардіо, - розповіла Алессандра. - Я проводжу в студії від години до двох. Це завжди дуже круто - гучна музика забезпечує заряд енергії та тренування проходить швидко. Я взагалі не помічаю, як швидко пролітає час."

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта 80/20: модель створила новий метод здорового способу життя

Модель зізналася, що до співпраці з Трейсі ненавиділа кардіо і все, що з ним пов'язано. Однак методика тренера допомогла змінити її смаки.

"Це тренування схоже на вечірку в клубі, коли ви танцюєте до упаду. У мене немає часу, щоб ходити в нічні клуби та танцювати всю ніч, тому мені дуже подобаються ці тренування ", - додала бразильська красуня.

Автор: beauty.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Алессандра Амбросіо розповіла, як готується до показу білизни Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути