вівторок, 11 вересня 2012 10:46

Якісна сімейна медицина за доступною ціною - куди краще звертатись українцям

 

Якщо ви шукаєте якісне медичне обслуговування, в якому поєдналися б новітні досягнення медицини  із народними та нетрадиційними методами лікування, варто звернути увагу на Центр Сімейної Медицини у Кам'янці-Подільському Хмельницької області.

- Найбільша наша гордість — це лабораторія, — розповідає головний лікар Оксана Григоренко. - У ній можна провести до двох тисяч досліджень — гормональних, гематологічних, біохімічних. Ми можемо робити аналізи уже на самого збудника хвороби, а не на сліди його діяльності. Вчора це була фантастика. А сьогодні ми можемо точно визначити збудника на ранній стадії захворювання задовго до появи симптомів. У лабораторії  майже всі прилади автоматизовані, що виключає помилку. Результати аналізів пацієнт може дізнатися на нашому сайті через інтернет. В бланку додається трактування аналізу.

У центрі можна отримати консультацію лікаря загальної практики сімейної медицини, кардіолога, гінеколога, ендокринолога, педіатра, алерголога, апітерапевта, гірудотерапевта, гомеопата, травниці Наталі Земної. Діє денний стаціонар. Завершується облаштування стоматології.

- Наше завдання — надати якісну медичну допомогу усій сім'ї, -  зауважує Оксана Анатоліївна. - Маючи такий штат спеціалістів, ми можемо підібрати найбільш комфортний для пацієнта метод лікування. Є багато хронічних хвороб, які не піддаються лікуванню хімічними препаратами. Або у людини на них алергія. Тоді на допомогу приходять нетрадиційні методи лікування — фітотерапія, гірудотерапія (лікування п'явками), апітерапія (лікування бджолами та продуктами бджільництва). Метод лікування після отримання аналізів призначає лікар. Застосування п'явок надзвичайно корисне при гінекологічних захворюваннях, в урології, при лікуванні безпліддя, порушенні нервової системи, ішемічній хворобі серця, хронічному бронхіті, виразковій хворобі, радикуліті. Щодо фітотрапії, то усі трави, які входять до складу ліків, проходять радіологічний контроль. Деякими з них можна лікувати і новонароджених дітей, і вагітних жінок.

 

Центр сімейної медицини співпрацює із Буковинським центром репродуктивної медицини. Пари, які стикнулися із проблемою безпліддя, можуть отримати тут кваліфіковану і всебічну допомогу.

- При такій проблемі обстежуємо і чоловіка, і жінку та призначаємо суміжне лікування.  А от коли потрібне штучне запліднення, на допомогу приходять спеціалісти Буковинського центру. У нас проводить прийом професор Буковинського центру Юзько Олександр Михайлович. За його призначеннями наші спеціалісти готують жінку до запліднення. Сама процедура проходить у Буковинському центрі.

Центр Сімейної Медицини є першим приватним медичним закладом у Хмельницькій області, який акредитований комісією Міністерства охорони здоров'я України. На лікування сюди приїжджають з усіх регіонів України. Є пацієнти з Росії та Німеччини. При цьому ціни у клініці нижчі за столичні майже удвічі.

Детальнішу інформацію про Центр сімейної медицини можна дізнатися на сайті:  www.centrmed.com або за телефонами: (03849) 3 10 98, 3 99 69.

Адреса центру: Хмельницька обл. м. Кам'янець-Подільський, вул. Драгоманова, 14а.

На правах реклами.

Зараз ви читаєте новину «Якісна сімейна медицина за доступною ціною - куди краще звертатись українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути