вівторок, 10 січня 2012 17:49

Як виглядати стильно й бездоганно - 10 порад стиліста

 

Столичний стиліст Олена Волицька дає 10 порад жінкам, як доглядати за собою.

  1. Парфуми. Не купуйте одні й ті ж самі парфуми. Вони швидко можуть вам набриднути. Обирайте для себе щоразу інші запахи. Парфуми потрібно змінювати щосезону, іноді — доречно пвоертатися до старих ароматів. Не женіться за тими, що у моді саме цього сезону. Терпіти не можу, коли заходиш у офіс, а там усі пахнуть однаково. Щоб бути впевненою, що запах тобі підійде, крапни на зап'ясток і почекай не менше години, оскільки запах буде змінюватися. Якщо аромат тобі подобатиметься, сміливо купуй і насолоджуйся ним.

  2. Помада. Аби блиск чи помада довго тримались на губах, виглядали свіжими і сяючими, дотримуйся простого правила. Визнач олівцем контури губ, нанеси перший шар помади, промокни паперовою серветкою, щоб зняти її залишок. Трохи припудри губи і нанеси другий шар помади.

  3. Крем. Коли обираєте крем або маску, зважте на тип своїй шкірки – вона у вас суха, жирна чи нормальна.

  4. Догляд за ліктями. Не забувайте доглядати за шкірою ліктів. 2-3 рази на тиждень для них треба робити ванночку з мила або мильного крему і ніжно втирати коловими рухами. Після очищення їх треба змащувати жирним кремом і кількома краплями лимону.

  5. Маска для обличчя. Не женіться за дорогими косметичними засобами. Хорошу маску для обличчя, наприклад, можна зробити з гарбуза, якщо у вас суха або нормальна шкіра. Помийте гарбуз, поділіть його на частини, обчистіть від насіння. 200 гр перекрутіть на м'ясорубку. Додайте 1 ст. л. оливкової олії. Добре перемішайте і нанесіть товстим шаром на обличчя на 15 хв. Змийте теплою водою.

  6. Жирна шкіра. Для жирної шкіри раджу маску з помідора. Розітріть один помідор на кашку, змішайте з 2 столовими ложками борошна, додайте кілька крапель лимонного соку. Вимішайте і нанесіть на обличчя на 20-30 хвилин.

  7. Комбінована шкіра. Для будь якого типу шкіри підійде маска з томатної кашки, чайної ложки сметани і яєчного жовтка. Її на обличчі треба тримати недовше як півгодини.

  8. Волосся. Маски для волосся робіть тільки на основі жовтка. Бо він багатий на корисні речовини, не згортається у теплій воді і добре піниться. Можна просто втерти у волосся один жовток і залишити на 15 хвилин перед миттям голови.

  9. Туш для вій. Не бійтеся використовувати кілька різновидів туші одночасно. Спершу нанесіть туш, що видовжує вії, а потім – для створення об'єму. Не бійтеся експериментувати з кольоровою гамою туші. Білявкам пасуватиме коричнева. Блакитний колір очей підкреслять бордова та синя. Фіолетову краще використовувати карооким. Щоб вії не зліпалися, а туш не скручувалась у грудочки, обирайте ту, до складу якої входять екстракт шовку та гліцерин.

  10. Тональний крем. Будьте обережні, коли підбираєте відтінок пудри та тонального крему. Не захоплюйтеся темнішими за колір вашої шкіри. Дівчата часто у такий спосіб хочуть додати шкірі ефекту засмаги. Смішно виглядає жінка з засмаглим обличчям і блідою шиєю.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядати стильно й бездоганно - 10 порад стиліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути