Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2021 14:49

Як позбутися прищів - методи

Як позбутися прищів - методи
Щоб не було прищів, треба стежити за водою. Фото: pixabay

Прищі на обличчі зникнуть, якщо дотримуватись деяких правил.

Одне із них - відмовитись від молочних продуктів, пише zdorovia.

Молоко шкідливе для шкіри обличчя. А молочні продукти можуть надовго підвищити рівень цукру в крові, спровокувавши гормональні зміни та висипання на обличчі. Деякі фахівці радять відмовитися від молочних продуктів взагалі, або замінити на рослинні аналоги.

Щоб не було прищів, також радять пити менше кави. Кавові зерна містять багато специфічних органічних кислот, через що виробляється шкірний себум. Тому напій не варто пити частіше, ніж двічі на день.

Прийоми їжі пропускати також не треба. Правильне, збалансоване харчування позитивно позначається на роботі всього організму. Якщо його порушити, то в крові різко зміниться рівень цукру. Якщо ж робити так часто, то будуть висипання на обличчі та тілі.

Щоб не було прищів, треба стежити за водою. Вона виводить токсини, допомагає поліпшити здоров'я усіх систем організму. А недолік рідини тягне за собою цілий спектр проблем зі здоров'ям та шкірою. Якщо пити мало води, то це може бути причиною акне, подразнень, м'язових судом і лущення на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чай, кава і стрибки: як позбутися набряклості зранку

Треба також стежити за балансом жирів. Корисні жири особливо необхідні для гарного стану шкіри. Щоб уникнути дисбалансу, слід їсти рослинні жири та включити в раціон якомога більше білка.

Висип на обличчі може бути через те, що його вмивають милом, не протирають тоніком. Ще одна причина - обличчя часто чіпають руками. Скраби для обличчя також можуть спричинити висип. Якщо неправильно обрати засіб для вмивання, то це зневоднить шкіру. Під час їх вибору фахівчиня радить звертати увагу на склад. Агресивні компоненти повинні бути на останніх рядках або не бути взагалі.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися прищів - методи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути