неділя, 19 травня 2019 05:28

Як доглядати за собою - поради Демі Мур

Як доглядати за собою - поради Демі Мур
Секрет молодості актриси полягає в правильно підібраному догляді за шкірою тіла, обличчя і волоссям, щоденні тренування і правильне харчування

Щоб завжди виглядати добре Демі Мур радить дотримуватися дієти, правильно доглядати за волоссям та нетрадиційної медицини.

Щоранку потрібно робити тонізуючий коктейль, в який входить вода, лимонний сік, кленовий сироп і кайенский перець. Він покращує травлення, виводить токсини і шлаки з організму.

Актриса вважає, що потрібно лікуватися п'явками. Гірудотерапію вважає дуже корисною, адже п'явки прекрасно очищають кров.

Косметику варто використовувати без ароматизаторів. Якщо правильно доглядати за шкірою обличчя, не потрібно буде використовувати декоративну косметику, розповідає lady.tochka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкращі ідеї для літнього макіяжу

Якщо все ж використовувати косметику - варто обирати теплі і нейтральні відтінки.

Не потрібно користуватися гарячими приладами. Краще сушити волосся природним шляхом, щоб зберегти здоров'я і густоту локонів. Також необхідно підібрати якісний шампунь і зволожуючу маска для кінчиків волосся.

У Демі Мур є філософське ставлення до краси. Коли ми сумуємо, сердимося, засмучуємося або відчуваємо біль, то старіємо - ці емоції погано позначаються на нашій шкірі - просто потрібно менше думати негативно.

Зараз ви читаєте новину «Як доглядати за собою - поради Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути