середа, 01 квітня 2015 13:07

10 порад, як виглядати молодше свого віку

10 порад, як виглядати молодше свого віку

Виглядати молодше своїх років реально, навіть не вдаючись до послуг пластичних хірургів. Головне знати, які саме прийоми можуть приховати ваші роки. Представляємо вам 10 порад, як стати жінкою без віку.

1. Приведіть в порядок брови.

Для того, щоб ви виглядали молодше, брови повинні бути максимально природними. У салоні вам за кілька хвилин вищипають брови, а також порадять, якого відтінку олівець краще використовувати.

2. Зволожте шкіру і вирівняйте тон.

Придбайте засіб, який допоможе зволожити шкіру, надавши їй свіжості і вирівнявши тон. Коли шкіра добре зволожена, вона виглядає більш м'якою і рівною.

3. Використовуйте молодіжний парфум.

Вибір парфумів - дуже важливий елемент образу кожної жінки. Використовуючи відповідний аромат, ви можете допомогти собі виглядати набагато молодшою. Зазвичай асоціюються з молодістю фруктові запахи.

4. Косметика повинна бути на тон світліше.

Поміняйте чорну підводку для очей темно-коричневу, використовуйте ніжну теплу палітру відтінків тіней. Темні і яскраві акценти привертають увагу до недоліків шкіри, а цього варто уникати.

5. Додайте трохи рум'ян.

Нічого так не молодить, як легкий рум'янець на щоках. Використовуйте відтінок близький до того, коли ви дійсно червонієте.

6. Пухкі губки.

Не потрібно йти до пластичного хірурга, в арсеналі світової косметики є достатньо засобів, спрямованих на те, щоб губки виглядали повнішими, наприклад, блиски для губ.

7. Подбайте про руки.

Іноді, щоб дізнатися про чийсь вік, досить поглянути на руки людини. Щоб уберегти руки від старіння, зволожуйте їх і тримайте подалі від прямих сонячних променів.

8. Відбілити зуби.

Стан зубів з роками зазвичай погіршується. Кофеїн, цукор, куріння та інші фактори роблять їх не такими білими і блискучими, як колись. Щоб зробити зуби білішими, можна купити відбілюючу пасту або записатися за прийом до стоматолога.

9. Змініть зачіску.

Чорне довге волосся додає віку. Якщо хочете виглядати молодшою, вибирайте зачіску середньої або короткої довжини в світлих тонах. Але у випадку, коли немає часу на перукаря, просто розпустіть волосся, можна зробити косу чубок або проділ на бік.

10. Частіше займайтеся сексом.

Дослідження британських учених показали, що люди, які регулярно займаються сексом, виглядають на 5-7 років молодшими, ніж ті, хто цього не робить. Так що є сенс задуматися і поєднати приємне з корисним.

Зараз ви читаєте новину «10 порад, як виглядати молодше свого віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути