середа, 12 травня 2021 17:48

Зустрічайте новий сезон з помаранчевою Lamborghini Huracan!

Зустрічайте новий сезон з помаранчевою Lamborghini Huracan!

Немає значення, хто ви: досвідчений власник машини чи скромний початківець за кермом, володар старенького вітчизняного авто чи стильного й дорогого іноземного коня на колесах, водій чи водійка – усіх автолюбителів без винятку об'єднує непереборна пристрасть до елітних і неймовірно дорогих суперкарів. Вони вражають із великих екранів, перехоплюють подих під час зустрічі на перехресті та й інколи сняться уві сні!

Чи можна зарадити такій пристрасті й ближче познайомитися з супекаром уже сьогодні? Звісно. Достатньо просто замовити тест-драйв омріяної машини в компанії Adrenalin Drive.

ТОВ "Адреналін Драйв" – одна з небагатьох компаній в Україні й Києві, що спеціалізується на тест-драйві спортивних автомобілів екстракласу. На сьогодні автопарк компанії складається з таких легендарних марок, як Ferrari 458 Spider, BMW M5, Ford Mustang 67 Coupe, а також Nissan GTR. Доповнює ж цю дивовижну колекцію розкоші та швидкості неперевершена Lamborghini Huracan!

Ще торік клієнти Adrenalin Drive щиро захоплювалися надпотужною й із фантастичним дизайном червоною Ламборгіні в Києві. Однак цей італійський суперкар під час оренди зазнав незначних пошкоджень на зйомках у столиці. Унаслідок, на певний період Київ утратив свою Lamborghini Huracan. Проте ненадовго…

Допоки одні фахівці ТОВ "Адреналін Драйв" роблять усе, щоб якнайшвидше повернути в столицю оновлене спортивне авто відомого італійського виробника (за оцінюванням, червона Lamborghini повернеться в Київ уже на початку літа), інші спеціалісти компанії привезли їй гідну заміну – помаранчеву Lamborghini Huracan.

Нова Lamborghini в Києві – справжнє свято для шанувальників потужних та ексклюзивних спортивних авто, яких відверто бракує на наших дорогах. Не щодня можна побачити розгін машини до ста кілометрів лише за 3,4 с. Не кажучи вже, щоб відчути таку неймовірну стартову швидкість, яку гарантує безкомпромісний двигун об'ємом 5,2 л на 610 к. с! Усе це може запропонувати компанія Adrenalin Drive та її нова помаранчева Lamborghini Huracan в Києві.

Клієнти компанії можуть розраховувати на низку унікальних послуг за кермом неперевершеного італійського спортивного автомобіля.

По-перше, це незабутній тест-драйв Ламборгіні в Києві. Упродовж 20 хвилин уздовж Бориспільської траси ви як водій зможете оцінити всю надпотужність і водночас витонченість цього суперкара. До речі, довжина розробленого компанією маршруту становить майже 30 км.

По-друге, якщо у вас немає водійських прав чи ви просто не наважитесь сісти за кермо норовливої Lamborghini в Києві, проте бажання ближче познайомитися з цим авто залишається, то в такому випадку ви можете розраховувати на досвід пасажира в дружній компанії інструктора ТОВ "Адреналін Драйв". Така поїздка залишить не менше, а, можливо, і більше яскравих вражень.

По-третє, за необхідності помаранчеву Lamborghini Huracan завжди можна орендувати на різні заходи: фотосесію, відеозйомку, урочистості тощо.

Ще один приємний бонус від Adrenalin Drive – подарунковий сертифікат. Згадані послуги завжди можна замовити як ідеальний подарунок для близьких, рідних чи бізнесових партнерів.

Пам'ятайте, замовити помаранчеву Lamborghini в Києві можна лише за попереднім записом. У новому сезоні охочих здійснити омріяний тест-драйв вистачає.

Зараз ви читаєте новину «Зустрічайте новий сезон з помаранчевою Lamborghini Huracan!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути