пʼятниця, 04 листопада 2011 11:09

Закамуфльований Ford Escape пройшов дорожні випробування
7

Фотографи зробили перші знімки Ford Escape 2013-го модельного року.

Як повідомляють американські ЗМІ, сам по собі Escape навряд чи зацікавить покупців сегмента "преміум", але саме цей автомобіль розділив значну частину агрегатів та технологій з підготовкою до прем'єри дорогим Lincoln сегмента С, створеним на зменшеній платформі Escape.

Велику частину інформації про новий американський кросовер поки тримають в таємниці, крім того факту, що двигунів для нового Ford Escape буде три: 1.6-і 2.0-літрові турбодвигуни, а також атмосферне 2.5-літровий бензиновий.

Як раніше зазначав портал Kolesa.RU, найбільш економічним мотором є агрегат об'ємом 1.6 літра, що споживає менше палива, ніж гібридна силова установка, якою оснащена поточна версія Ford Escape. Гібридний варіант кросовера на шосе в середньому витрачає 7,6 л палива на 100 км пробігу. У Ford також заявили, що 2.0-літровий агрегат EcoBoost за багатьма параметрами перевершує 240-сильний мотор V6 об'ємом 3.0 літра.

Стало відомо, що автомобіль буде мати технологію відкриття багажних дверей hands-free ("без рук"), завдяки встановленим сенсорам руху.

Надходження Ford Escape в продажу очікують через деякий час після прем'єри на Лос-анджелеському автосалоні - навесні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Закамуфльований Ford Escape пройшов дорожні випробування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути