вівторок, 24 грудня 2013 10:27

За керування автомобілем у нетверезому стані хочуть ввести кримінальну відповідальність

За керування автомобілем у нетверезому стані хочуть ввести кримінальну відповідальність
Пияцтво за кермом на українських дорогах-не рідкість: статистика ДТП за участю нетверезих водіїв вперто продовжує зростати. Зовсім нещодавно депутати підняли штраф за керування автобомілем в нетверезому стані  майже в два рази, але цих заходів їм здалося недостатньо.

У Верховній Раді України зареєстровано проект закону № 3812 від 23 грудня 2013 р. щодо встановлення кримінальної відповідальності за водіння транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння. Про це з посиланням на сайт Верховної Ради повідомляє УНН.

"Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за експлуатацію транспортних засобів у стані алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння" зареєстрував народний депутат фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль . Документ поки передано на розгляд керівництву Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Пояснювальна записка до проекту закону на даний момент відсутня.
Зараз ви читаєте новину «За керування автомобілем у нетверезому стані хочуть ввести кримінальну відповідальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути