субота, 26 березня 2016 09:35

Вже 17 страховий компаній напряму виплачуватимуть збитки по "автоцивілці"

Вчора17 страховий компаній підписали договір про пряме врегулювання збитків по полісах обов'язкового автострахування.

"Пряме врегулювання збитків скоротить термін виплати вдвічі. Ми не чекали поки, поки в Україні з'явиться відповідний закон, а пішли на випередження. Наразі більше 50% страхових компаній погодилися підписати договір про пряме врегулювання збитків.", - Gazeta.ua розповів Володимир Шевченко, генеральний директор МТСБУ.

Якщо один з автомобілів застрахований у страховій компанії, яка не здійснює прямого врегулювання збитків, то компенсація збитків відбуватиметься за нинішньою схемою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відшкодування за "Автоцивілкою" збільшили удвічі

"Я вважаю, що сьогоднішня подія кардинально змінить відношення клієнта до страхування у позитивному напрямку, оскільки система прямого врегулювання дає змогу клієнту побачити реальні терміни виплат та якість сервісу страхових компаній", - додав Володимир Шевченко.

 

Зокрема угоду про пряме врегулювання підписала "АХА страхування, "Арсенал Страхування", "ПЗУ Україна", "ВУСО", "УАСКА Аска", "Оранта", "Просто-страхування", "Уніка", "Провідна", "Інго Україна", "Універсальна", "Міжнародна СК", "Кредо", "АСКО-Донбас Північний", "Колоннед Україна", "Брокбізнес", СО "Іллічівське".

Нагадаємо, щоб спростити оформлення аварій по європротоколу, створять мобільний додаток. Його почнуть розробляти цього року, але повноцінно користуватися ним можна буде з 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Вже 17 страховий компаній напряму виплачуватимуть збитки по "автоцивілці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути