четвер, 10 листопада 2011 11:38

Volvo підготував купе-кабріолет С70 Inscription для автошоу в США

Шведський автоконцерн Volvo привезе на автошоу в США ексклюзивний купе-кабріолет С70 Inscription. Автомобіль буде проданий у кількості всього 2 тисяч примірників. В якості двигуна Inscription оснастили 2,5-літровим турбомотором з електронним блоком управління Polestar потужністю 250 к.с.

Новинка від Volvo отримає три кольори: білий, чорний і чорний металік. Прем'єра автомобіля відбудеться на виставці в Лос-Анджелесі 16 листопада. Як повідомлено в офіційному прес-релізі Volvo, інтер'єр шведського купе-кабріолета отримав крісла Sovereign Hide, а приладову панель оббили шкірою і прикрасили контрастною рядком.

Купе-кабріолет С70 Inscription отримав оригінальні чорні литі диски в 18 дюймів, а також контрастну хромовану обробку екстер'єру. Крім того, модель оснастили ксеноновими фарами з світлодіодними елементами денного світла.

Лінійка двигунів включає будь-який мотор моделі C70, як бензиновий, так і дизельний. Є й оригінальний "движок" - це п'ятициліндровий турбомотор з електронним блоком управління Polestar, потужність якого становить 250 кінських сил.

Кількість автомобілів С70 Inscription, які будуть продані в усьому світі, обмежена. Володарями шведського купе-кабріолета зможуть стати тільки 2000 людей.

Зараз ви читаєте новину «Volvo підготував купе-кабріолет С70 Inscription для автошоу в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути