понеділок, 06 серпня 2012 09:36

Volkswagen вирішив оновити пікап Amarok
6

Фото: Фото: volkswagen.com

Volkswagen Amarok незабаром отримає модернізований силовий агрегат і нові опції. Слідом за початком виробництва пікапа на заводі Volkswagen в німецькому Ганновері (звідти пікапи поставляються на європейський ринок) компанія оголошує про певну модернізацію популярної моделі.

Найпотужнішим дизелем, пропонованим компанією для пікапа, зараз є 163-сильна версія дволітрового агрегату з подвійним турбонаддувом. Незабаром на Amarok почне встановлюватися модернізований мотор - його потужність збільшена до 180 к.с., причому стверджується, що збільшення ефективності не вплинуло на витрату палива. Крім того, енергоощадні технології зі складу VW BlueMotion, що включають систему рекуперації енергії гальмування, "старт-стоп" та шини із зниженим опором коченню стануть доступні не тільки для пікапів з 8-ступінчастою АКПП, а й для модифікацій з механічною трансмісією - це рівною мірою стосується як задньо-, так і повнопривідних Amarok. Ці технології, за підрахунками виробників, дозволяють економити до 0,5 л палива на 100 км.

Збільшилися з новим двигуном і тягові властивості пікапа - тепер він може буксирувати до 3 тонн у версії з "механікою" і до 3,2 тонн - з АКПП.

Пікап отримав і дещо розширений список базового і додаткового обладнання. У комплектацію Trendline тепер входить паркувальний асистент Park Pilot, а в списку доступних опцій з'явилися датчик дощу, функція Follow Me Home, здатність фар "заглядати за кут" і опціональний пакет Light&Sight.

Вартість Volkswagen Amarok нового модельного року на європейському ринку стартує з позначки 19 835 євро за версію single cab і з 22 610 євро - за чотиридверний пікап.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen вирішив оновити пікап Amarok». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути